perjantai 10. tammikuuta 2014

Uuden vuoden kunniaksi: Arvonta!

Oi vitsit - huomasin, että teitä siellä ruudun takana on jo Googlen lukijapalkin mukaan melkein sata! Siksi ajattelinkin näin uuden vuoden alkumetreillä startata käyntiin arvonnan, joka taitaa olla ensimmäinen lajiaan tämän blogin puolella. Palkinto on pieni, mutta niinhän on myös blogini, joka ei sponsorilahjoissa kylve :)


Kicksin kymmenen euron arvoinen lahjakortti olisi nyt tyrkyllä, eli pientä avitusta johonkin kauneudenhoitohankintaan. Se arvotaan seuraavasti: 

Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen, mitä odotat eniten tulevalta vuodeltasi?  
Kaksi arpaa saat, jahka edellisen lisäksi liityt / olet aiemmin liittynyt lukijakseni Googlen lukijapalkin, Blogilistan, Bloglovinin taikka Facebookin kautta. 

Aikaa osallistua arvontaan on ensi sunnuntaihin 19.1.2014 klo 15 saakka. Mainitsethan kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos kommentoit anonyymina, jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voiton osuessa kohdalle palkinto saadaan etiäpäin uudelle omistajalleen mahdollisimman nopeasti.

Eipä tässä muuta kuin ARPAONNEA ja kivaa viikonloppua :)

52 kommenttia :

 1. Kahdella arvalla mukana. En ollut varma pitäisikö tässä odottaa blogiltasi ja tulevalta vuodelta jotain vai omalta vuodelta? ;)
  Omalta vuodelta odotan tietenkin ensi kesän häitä. Kutkuttava vuosi ensin morsiamena ja sitten tuoreena vaimona. Rakkauden vuosi oikein <3

  Blogiltasi taas haluaisin myös muitakin vinkkejä kuin sisustukseen liittyviä (vaikka ihastuksissani niitä katselen). Jos luet kirjoja tai tykkäät leffoista niin mielellään sellaisiakin luoeskelisi ja niistä inspiroituisi. Vaikkapa kodin lukunurkkauksen suunnittelun yhteydessä voisi mainita parhaat kirjat mitä tiettyyn vuoden aikaan lueskella tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalta vuodelta toki - pitääkin muokata kysymystä vähän :) Toki tähän blogiinkin liittyvät toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita, kiitos niistä! Kirjoista voisinkin kirjoittaa, kun niitä lueskelen roppakaupalla jatkuvasti, ja ehkä saisin R:n tekemään jonkun leffajutunkin joskus :)

   Teillä on kyllä tulossa ihana ja mahottoman jännä vuosi! Oikein paljon iloa hääsuunnitteluun <3

   Poista
 2. Uu täytyypä osallistua! Omalta vuodelta odotan tuon pikku-neidin kasvua ja kehitystä, jotenkin tämä aika vauvan kanssa juoksee niin älytöntä vauhtia, hui. :)

  Ja kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä suloinen pikkuneiti (nimim. Instagramin kautta stalkkaava) :)

   Poista
 3. Yhdellä arvalla mukana. Odotan enemmän positiivisuutta itseltäni, ettei aina jää vellomaan siihen miten on synkkää, rankkaa ja mikään ei kiinnosta.
  //Jennik

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja tunteita täälläkin muutaman vuoden takaa :/ Toivotaan, että tämä vuosi tuo tullessaan iloa ja energiaa!

   Poista
 4. Mukana kahdella arvalla. :) Eniten odotan viime syksynä alkaneiden opintojen jatkamista, on niin mielenkiintoisia aiheita tulossa. Lisäksi odotan ensimmäistä hääpäiväämme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä "koulunpenkille" :) Myös eka hääpäivä on ihan loistojuttu, onnea jo etukäteen!

   Poista
 5. Tältä vuodelta odotan eniten onnellisia hetkiä <3, sitä että vuosi olisi onnellisempi kuin viime vuosi. Mukana kahdella arvalla, kauneudenhoitotuotteille ja -tarvikkeille on aina tarvetta ja kympillähän saa jo vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnenhetkiä toivon täydestä sydämestäni sinun tiellesi; niitä on tulossa, usko vaan :)

   Poista
 6. Tämäkin mukana kahdellla arvalla! :) Vuodelta 2014 toivon omalle kohdalleni kevyempää olemusta ja mahdollista opiskelupaikkaa :)

  Mä olisin myös innolla kuulemassa sun lempparikirjoista tai tän hetken kirjabongauksista :) Sisustusjutut muhun on uponnut aina, mutta myös sun arjesta on aina kiva kuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä opiskelupaikan suhteen, etkä sä mitään kevyempää olemusta edes tarvi, höpön höpön :)

   Kiitos postausvinkeistä myös - pannaan tulee! :)

   Poista
  2. Kiitos :D Hihi, kuule mä olen niin päässyt possuttelemaan, että viime kesästä kiloja on tullut lisää 6! Olin niin shokissa vaa'alla käytyäni, että istuin sohvalla ja tuijotin tyhjyyteen silkasta järkytyksestä :P Ei ihme, että housut oli alkaneet kiristämään :D

   Poista
  3. Joulun jälkeen on kyllä aina hyvä aloittaa pieni kuntoremontti :) Tsemppiä!

   Poista
 7. Yhdellä mukana! En ole yhtään varma tän vuoden kulusta, sillä kaikki on oikeastaan aika auki vielä, joten odotan eniten kaikkea uutta ja jännittävää, mitä ikinä eteen tuleekaan..:) t.ansku@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Itsekin venaan kovasti yllätyksiä tulevalta vuodelta! Oikein hyvää uutta vuotta :)

   Poista
 8. Mukana kahdella arvalla!

  Odotan tältä vuodelta eniten kesää ja sitä, että aurinko paistaisi enemmän kuin kerran kuukaudessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin kyllä odotan! Tuntuu, ettei aurinkoa ole näkynyt viime aikoina ollenkaan muualla kuin unissa! :)

   Poista
 9. Yhdellä mukana! Ootan eniten miley cyruksen keikkaa:D
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oii, kahdella mukana! Tämä vuosi tuo takuulla tullessaan kaikkea ihanaa ja jännittävää. Ihan on sellainen kutina. :) Jännitystä ja rakkautta siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin vähän ;) Jännityksellä ootellaan, mitä tuleman pitää!

   Poista
 11. Kahdella arvalla mukana. Tältä vuodelta odotan ainakin uusia haasteita työrintamalla ja kotimaan matkailua monen ulkomailla asutun vuoden jälkeen. Suunnitelmissa on tietysti pari ulkomaan matkaakin ja lueskelenkin aina mielenkiinnolla sinunkin matkajuttuja.:) -Anne, a_tupam_ki@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkailu on kyllä huippua - niin kotimaan kamaralla kuin ulkomaillakin! Matkajuttuja on varmasti tulossa, kunhan päästään taas matkustamaan :)

   Poista
 12. Kahdella arvalla mukana ja odotan tältä vuodelta ikimuistoisinta vuotta elämässäni tähän mennessä. :) Toivottavasti tulee tapahtumaan, kaikki hyvät merkit ovat ilmassa!

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukaan, odotan eniten tältä vuodelta positiivisempaa otetta elämääni =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. Tämän vuoden päätös on luopua turhista negatiivisista ajatusmalleista ja suunnata se energia elämästä nauttimiseen.
  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana ja en hirveästi odota mitään erityistä vain että saisi koulun loppuu:) chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana ^_^ Odotan tältä vuodelta montaakin asiaa. Toivon löytäväni uuden mieluisan työpaikan hoitovapaan päättyessä. Toivon, että pieni poikani sopeutuu tarhaan ja saa sieltä ystäviä. Kolmas ei ole toive, vaan tavoite, jonka tiedän saavuttavani, elikä perinaisellinen laihtuminen :D
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 17. yhdellä mukana. odotan että vuosi 2014 olisi yhtä ihana kuin 2013 <3.... + lisänä todennäköisesti tulossa uus työ !! :)

  VastaaPoista
 18. Arvalla mukana :)
  Odotan tältä vuodelta onnistumisia,niin suurissa kuin pienissä asioissa :)
  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Upea arvonta! Kahdella oon mukana. :)
  Odotan tältä vuodelta perheen kanssa matkustelua, mieluisan opiskelupaikan löytämistä ja toivottavasti myös muutoa omaan kämppään ihan uuteen, suurempaan, kaupunkiin! :)
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Odotan eniten kesää: sen tuomaa valoa, lämpöä, matkustelua ja lomaa. :)
  irmeli.nieminen@hotmail.com
  Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kesä on kyllä mielessä itsellänikin :))

   Poista
 21. Yhdellä mukana!

  Odottelen aurinkoa ja matkustelua.

  pienempi@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kaksi arpaa. Työkuvioilta odotan tältä(kin) vuodelta lisähaastetta, lomat aion viettää ulkomailla. Muuta ei ole vielä suunnitteilla.
  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Minäkin kahdella arvalla mukana! Tältä vuodelta odotan onnistumisia kaikenlaisissa projekteissa, ja kesäihmisenä odotan myös lämpöä ja aurinkoa.. <3

  Kiitos kivasta arvonnasta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lämpö ja aurinko kyllä olis tervetullutta täällä hytistessä :)

   Poista
 24. Kahdella arvalla mukana :) Tämä vuosi tuo mukanaan ihania isoja asioita, uuden kodin (toivottavasti) ja pienen ihmisen johon saamme tutustua ;)

  VastaaPoista
 25. Yhdellä mukana. Odotan yksinkertaisesti upeinta vuotta ikinä!
  marianna1@luukku.com

  VastaaPoista