torstai 16. tammikuuta 2014

Väsyttää.

On se vaan kumma, kuinka pari hassua päivää kipeänä imee kaikki mehut ihmisestä. Aamulla oloni oli onneksi niin hyvä, että jaksoin lähteä töihin, mutta työpäivän lopussa olin jo ihan nääntynyt. Mitenkä niin vajaan kahdeksan tunnin p*rsiillään istumisesta voi tulla näin nuutunut olo? Heti kotiin päästyä oli myös pakko ottaa muutaman tunnin nokkaunet, ja olisin taas jo melkein valmis painumaan takaisin pehkuihin. Näistä kuvista ja tunnelmista päästäänkin näppärästi siihen varsinaiseen asiaan: olen ajatellut hankkia vihdoin meillekin ne paljon hehkutetut pellavalakanat. Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, ruttuiset lakanat ovat meidän arjessamme kovin tuttu näky, ja pellavaisethan saavat olla ryppyiset vähän "luvan kanssa", eikös niin? Balmuirin lakanoita olen käynyt hypistelemässä useampaankin otteeseen, mutta yli viiden sadan hassaaminen kahden hengen pussilakanoihin lisätyynyliinoineen tuntuu itsestäni suorastaan naurettavalta, kun muitakin rahanreikiä olisi vaikka muille jakaa. Siksi kyselisinkin teiltä, mitkä ovat parhaat kohtuuhintaiset pellavalakanat? Kiitos jo etukäteen vinkeistä!

4 kommenttia :

 1. Mulla on Hobby Hallista Koodin pellavat ja olen tykännyt, mutta vertailu ei oikein onnistu, kun muita ei ole ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

   Poista
 2. Itsekin kovasti haluaisin mutta meillä on tuplapeitto superkingsize 220x260, johon ei saa Suomesta pussilakanoita :( Lontoossa katselin pellavalakanoita kyseiseen kokoon ja niin törkeistä hinnoista lähdettiin liikkeelle että hankkimatta jäi. Pellavalakanoiden himo on saanut jo harkitsemaan erillisiä peittoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :( Meillä on ihan tavalliset peitot molemmille, mutta varsinkin nuo Balmuirit liikkuvat niin korkeissa hinnoissa, että kahden setin ostaminen ei houkuttele. Onneksi näihin peruspeittoihin saa halvempiakin, pitää lähteä niillä liikkeelle :)

   Poista