keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kaaoshuone kuosiin kesää kohden

Kolmas yläkerran huoneemme, joka toimittaa työhuoneen ja vierashuoneen virkaa, on ollut alusta saakka varsinainen kaaoshuone. Tälläkin hetkellä siellä makaavat säilytyksessä kesäisin ulkona viihtyvät säkkituolimme, jotka vievät suurimman osan lattiapinta-alasta... Varmaan olisi kannattanut pitää mielessä niitä hankkiessa, ettei niille oikein talvisäilytyspaikkaa löydy, mutta mitäpä pienistä! 


Jos totta puhutaan, koko huonetta ei olla juurikaan käytetty koko talven aikana; ovi on pysynyt visusti säpissä ja lämpötilakin ollaan pidetty minimilukemissa muuhun asuntoon verrattuna, mitä nyt yökylävieraita varten on tullut välillä raivattua tuota kaaosta ja napsautettua lämmöt kunnolla päälle. Ehkä nyt kevään tullen löytyisi intoa laittaa tätäkin huonetta kondikseen, kunhan saadaan nuo säkkituolinrutaleet taas siirrettyä ulos? Tällaisia pieniä juttuja olisi mielessä:

Kotonadesignin muistitaulun tahtoisin työpöydän takana olevalle seinälle, ja työpöydän alle Esseyn Bin Bin -paperikorin. Työpöydän tuoliksi haaveilen tällä hetkellä &Traditionin In Between -tuolia joko tammenvärisenä tai valkoöljyttynä - tavoitteena olisi päästä eroon noista yläkuvassakin näkyvistä tuoleista, joita meillä seilaa yläkerrassa kuusin kappalein. 

Lisäksi tekisi mieli hankkia Aalto E60-jakkara, jota voisi käyttää tarvittaessa lisäistuimena työpöydän ääressä ja toisaalta myös vieraiden "yöpöytänä". Vieraita varten toiveena olisi myös jonkinlainen naulakko, johon ripustaa vaatteet ja muut tavarat. Kauan mietiskelin Hayn Loopia, mutta Covon Latvan saisi kätevästi seinälle, eikä se veisi turhaan lattiatilaa. 

Täytyy nyt katsoa, kuinka tässä edetään - pitkään ja hartaasti kaikenmoista on ainakin tullut suunniteltua, joten eiköhän se toteutusvaihekin ala hiljalleen häämöttää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti