tiistai 11. helmikuuta 2014

Linkkivinkki: HomeMade Modern

Blogiani seuranneet saattavat tietääkin, etten ole kovin näppärä näpeistäni, eivätkä diy-tyyppiset projektit välttämättä luonnistu minulta suit sait sukkelaan. Onneksi tuo mies, joka täällä asuu, on (halutessaan) minua huomattavasti kyvykkäämpi kaikenlaisissa nikkarointihommissa, ja siksi uskallankin silloin tällöin selailla inspiraation perässä erilaisia sivustoja ja blogeja, joissa makeita tee-se-itse-miehen ideoita esitellään. Tuorein löytöni näistä on HomeMade Modern -sivusto, mistä löytyy jos vaikka mitä (ainakin teoriassa) suhteellisen helposti toteutettavaa ideaa kotiin selkein kuva- ja video-ohjeistuksin varustettuna. Ja syy, miksi alun perin päädyin sivustolle, oli nähtyäni tämän kuvan linkkeineen:


Mä tahdon, tahdon, tahdon tällaisen penkin meille kotiin! Kun yöpöytänäni toiminut betonimöhkäle siirtynee ulos terassille kevään tullen, olisiko tässä minulle uusi yöpöytä? Ohje löytyy *täältä*. Ja jos betonin kanssa yritetään ryhtyä pelaamaan, miksei samalla kokeilisi myös näitä:Ohje lamppujen tekoon löytyy *täältä*, mistä luonnollisesti myös kuvat ovat peräisin. Tykkään! 

Ohjeet työvaiheineen näyttävät suhteellisen simppeleiltä ja tarvittavat työvälineetkin tuolta varastosta löytyvät, joten eipä kai tässä muuta kuin tuumasta toimeen jonkin viikonlopun ratoksi! Täytyy vielä onnistua markkinoimaan nämä ideat Rikulle, sillä tarvitsen kaikesta huolimatta taatusti askarteluapuja näiden kanssa :D

10 kommenttia :

 1. Nuo lamput on superkivoja! Mä haaveilen saavani betonitason uuteen keittiöön, mutta saa nähdä miten käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betonitaso keittiössä olis kanssa yksi omista haaveistani :) Harmi vaan, ettei remonttia ole tulossa ihan lähiaikoina...

   Poista
 2. Oi että, mitä betonijuttuja! Ihan älyttömän hienoja!!! Tuollainen tuoli/yöpöytä olisi huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että kuinkahan hyvin mahtaisi kestää istumista, mutta yöpöytänä toimisi varmaankin ihan mainiosti :)

   Poista
 3. Oi voi, pitäisiköhän kokeilla tuommoista jakkaraa! Juuri eilen tehtiin ystävän kanssa elämän ensimmäiset puulaatikot ja oli aivan mielettömän hauska projekti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! :) Mäkin ehkä yritän...

   Poista
 4. Pikkasen pähee toi betoni-jakkara! Wau! Täytyyhän Rikun nyt ilomielin suostua tuollainen väsäämään sulle, on ne Rikut sen verta kilttejä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa nyt nähdä, mitä mieltä hän on ideasta :DD

   Poista
 5. Betoni on kiehtova materiaali. Viime kesänä mies teki meille olkkariin betonisen pöydänkannen ja innostus betoniin jäi kytemään.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jo hyvän aikaa ihastellut miltei kaikkea betonista valmistettua.. Kovin maltillisesti sitä vielä kotiimme on saatu, mutta ideoita piisaisi vaikka millä mitalla :)

   Poista