perjantai 21. helmikuuta 2014

Maailman parhaat tennarit

Näpistin ensimmäisen parini äidiltäni yhdeksänkymmentäluvun alkupuolella. Hän oli käyttänyt niitä aerobic-tunneilla, mihin tarkoitukseen nämä ollaan alun perin suunniteltu. Minä kulutin ne loppuun kaupungin kaduilla. Tälläkin hetkellä nykyinen parini alkaa vedellä viimeisiään, joten uuden ostaminen on varmasti keväällä edessä. Kyseessä ovat omasta mielestäni maailman parhaat tennarit - Reebokin Freestyle Hi´t, tietysti valkoisessa värissä.

Kutakuinkin tältä niiden pitäisi näyttää...

... meikäläisen nykyinen pari on vähän reissuissa päässyt rähjääntymään!

Autolla ajamista opetellessani hurahdin tennareihin - sitä ennen olin kävellyt vuosikaudet oikeastaan vallan kengillä, joissa oli enemmän tai vähemmän korkoa. Täysi-ikäistymistä seuraavina vuosina tuli hankittua kymmeniä pareja erimerkkisiä ja -mallisia tennareita, mutta eipä ole tähänkään päivään mennessä löytynyt Freestyleja voittanutta. Näissä osuu vain kaikki nappiin omaa jalkaani ajatellen: pohja on sopivan paksu ja kimmoisa, varsi just sopivan korkea ja tukeva; kävelymukavuus täysi kymppi. Esimerkiksi katu-uskottavammilla Converseilla kävely on kuin vaneria jalanpohjissa näihin verrattuna. Makuasioita, totta kai, mutta näillä näkymin vannon näiden kasariklassikoiden nimiin hamaan ikuisuuteen saakka!

Onko sulla lempitennarimallia tai -merkkiä?

6 kommenttia :

 1. Haha! Mulla on kans nää ja taitaa olla kolmannet kierroksessa ☺️👍

  VastaaPoista
 2. Oi nää oli himottujen listalla teininä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla nää ovat pysyneet lapsuudesta saakka tiukasti jalassa :D Kun joku juttu toimii, niin se vaan toimii vuosi vuoden jälkeen!

   Poista
 3. Mieletön lapsuusmuisto! :D Mutta liian ysärit, että löytäisi omiin jalkoihini. Mulla muuten kävi kenkien kanssa ihan sama juttu, ajokortti laittoi pakan uusiksi. Nyt löytyy enemmän lättäpohjia kuin korkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vieläkään kovin mielelläni aja korollisten kenkien kanssa autoa :DD

   Poista