perjantai 7. helmikuuta 2014

Mustaa ja kissankultaa

Vaatekaapin täydennystä ajatellen minulla on tällä hetkellä oikeastaan kaksi toivetta: musta nahkalaukku sekä nilkkurit samalla värityksellä. On se vain uskottava, että musta on kaikessa tylsyydessään se väri, jossa usein hieman tyyriimpiä hankintoja kannattaa omalla kohdallani tehdä - mustalla ei voi mennä metsään. Perusvarmaa, mutta pääsee käyttöön kerta toisensa jälkeen. Ilotellaan keväisillä väreillä vaikka t-paidoilla, joissa ei niinkään omaatuntoa kirpaise, jos käyttökerrat jäävät muutamaan. Näissä mietteissä tällä kertaa:


Jo viime syksystä saakka olen etsiskellyt sopivaa, suurikokoista nahkalaukkua. Mulberryn Dorset on ollut pitkään mielessä, mutta suhteellisen heppoisen oloiset kantokahvat mietityttävät. Itseni tuntien kun tuon kokoluokan laukkuun saattaa mystisesti silloin tällöin eksyä kaikenlaista läppäristä lähtien, joten olisi kiva, jos laukku kestäisi välillä hieman enemmän kuin meikkipussin painon. Toinen viime aikoina haaveissa pyörivä vaihtoehto on ollut Givenchyn Antigona shopping bag, jossa siinäkin kahvat vaikuttaisivat yhtä ohukaisilta. Esimerkiksi 3.1 Phillip Limin Pashli vaikuttaa jämäkämmältä kaverilta, mutta jotenkin tykkäisin tuollaisesta tosi simppelistä versiosta enemmän...

Hankin aikanaan hetken mielenhäiriössä Korsin Hamilton satchelin, joka ei osoittautunut todellakaan lemppariksi, ja sille onkin jo pitkään ollut korvaaja hakusessa. Marc by Marc Jacobsin laukuista olen tykännyt käytössä, ja nyt erityisesti Classic Q Lil Ukita houkuttelisi kovasti. Käytännössä olen huomannut etenkin laukuissa tykkääväni enemmän mustan ja (kissan)kullan yhdistelmästä mustaa ja hopeansävyä enemmän.. Siksi ehkä myös tykästyin myös näihin Burberryn nilkkureihin. Vaikka kenkäkokoelmani on karttunut varsin mittavaksi, olen tosi huono ostamaan simppeleitä peruskenkiä melko matalalla korolla - juuri niitä, joille arjessa löytää eniten käyttöä. Kyllä noilla kelpaisi!

2 kommenttia :

  1. Voin kyllä suositella MbMJ:n Lil Ukitaa koko sydämestäni, on suhteellisen pienestä koostaan huolimatta varsinainen tilaihme! Lisäksi se on todella kevyt, joten vaikka sen pakkaisi täyteen niin se ei tunnu olalla/käsivarrella liian raskaalta. Se on vajaassa vuodessa noussut ehdottomasti käytetyimmäksi laukukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suosituksesta - hyvä tietää, että on kevyt! :) Mulla itselläni on pikkuruinen Classic Q Isabelle tällä hetkellä, ja minilaukuksi sekin on todellinen suursyömäri, ja oon tykännyt tosi kovasti!

      Poista