maanantai 10. helmikuuta 2014

Uuteen viikkoon

Viikonloppu menikin ohi yhdessä hujauksessa. Rikulla oli lauantaina myös synttärit - 33 vuotta, herranjestas sentään! Synttäripäivänä saimme myös ystäväpariskunnan meille kylään tuolta Keski-Suomen tienoilta.. Joinakin vuosina aiemminkin on tullut vietettyä yhteissynttäreitä heidän kanssaan, sillä Rikun lapsuudenkaveri O viettää seuraavana päivänä omia syntymäpäiviään. Hassuna yksityiskohtana mulla on myös synttärit päivää ennen hänen puolisonsa M:n synttäripäivää kesäkuussa.. Meillä vielä syntymävuosikin on sama :D 


Kaikenlaista, tällä kertaa varsin kasvispainotteista naposteltavaa laitettiin tarjolle - kuvia vaan en muistanut näpsiä, kun oli niin mukavaa höpötellä kaikki kuulumiset pitkästä aikaa! Välillä harmittaa, kun tuntuu, että kaikki kaverit ovat tätä nykyä hajaantuneet ympäri maata niin, ettei ehdi näkemään kuin kovin harvoin.. Tietty itsekin voisi välillä vähän petrata ja yrittää hilata itsensä joku viikonloppu pois pääkaupunkiseudulta :)

Energistä alkuviikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Hauska synttärisattuma! Meidän perheeseen mahtuu noita vähän useampikin... Miehen siskolla on synttärit samana päivänä kuin minun siskopuolellani; pikkusisarukseni (kaksoset) ovat syntyneet isänsä syntymäpäivänä; siskopuoleni nuorin lapsi juhlii synttäreitään samana päivänä kuin toisen siskopuoleni mies; saman siskopuolen keskimmäinen lapsi on syntynyt samana päivänä kuin isänsä. Menikö monimutkaiseksi? :) Ihanalta kuulostaa teidän viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, teillä on kyllä sattunut sopivasti päivät :D Oli kyllä mukava viikonloppu, vieraita on aina mukava saada!

      Poista