keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Wednesday randoms

Keskiviikko on pitkä kuin nälkävuosi. Rikulla on nimittäin keskiviikkoisin illansuussa sählytreenit Helsingissä, ja yleensä ajoitan omat duunit sillä tapaa, että lähden töistä samaan aikaan, eli vasta puoli seiskan tienoilla. Koska meidän toimistolla töitä paiskitaan useimmiten melko lailla toimistoaikojen puitteissa, kuuden jälkeen sitä tuntee istuvansa melkein aavetalossa, kun ensin koko kerros hiljenee ja ilmastointikin menee pois päältä kuuden maissa :D Noh, saapi ainakin rauhassa tehdä duunia... Tänään ei siis päästy kotiin valoisan aikaan (ihan mieletön kevätfiilis on ollut muutamana päivänä, kun on saanut sekä lähteä töihin että tulla töistä kotiin valoisalla!), mutta teki mieli silti napsaista muutama random-kuva illalla.


Eteisessä ja työhuoneessa meillä on seinällä noita Saksa-aiheisia, vanhoja luokkahuoneentauluja. Alakerran seinälle tosin tahtoisin kevään tullen myös jotain vähän värikkäämpää... Mutta mitä? Olen yrittänyt välillä kytätä opiskelijoiden myyntinäyttelyitä, sillä kovin hinnakkaaseen kappaleeseen ei tällä hetkellä oikein ole varaa, mutta ehkä en ole ollut tarpeeksi tarkkaavainen, sillä oikein mitään sopivaa tapahtumaa ei ole osunut kohdalle.


Mielessä on myös ollut rosoreunainen ja rikottu mattamarmorimöykäle - aika lailla samanlainen kuin tuo vaatenaulakkomme pohja, jota käyttäisin kynttiläalustana. Ei tosin pienintä aavistustakaan, mistä tuollaisia voisi hankkia, oma naulakkomme kun on kasattu joskus 90-luvun alkupuolella..


Yläkerrassa puolestaan olen pohdiskellut kenkähyllyjen kohtaloa - voisikohan noita vanhoja vielä hyödyntää, vai pitäisikö laittaa vaan suosiolla kiertoon ja hankkia yhtenäinen säilytyssysteemi? Riku on asettanut tähän semmoisen ehdon, ettei lähde yksittäisiä hyllyjä tai tasoja porailemaan seinään kiinni, joten jonkinlainen kirjahylly-tyyppinen ratkaisu tähän pitänee keksiä. Näihin nykyisiin kun ei kovin montaa paria mahdu, joten tiivistäminen olisi toiveena, jotta kengät saataisiin siististi hyllyihin lattialta lainehtimasta.

Mutta eipä tässä kai muuta höpöteltävää... Kivvaa keskiviikkoiltaa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Täällä haaveillaan kunnon walk-in-closet tyyppisestä ratkaisusta kengille ja muille tamineille (kukapa ei). Vaan ei tule vielä uuteenkaan asuntoon, ehkä seuraavaan. :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo kokonainen huone, mutta mieluiten kyllä ottaisin walk-inin suoraan makuuhuoneen yhteyteen, olis jotenkin helpompi :) No, kyllä tuokin passaa, kunhan sitä jatkuvasti fiksaillaan säilytysratkaisuiltaan toimivammaksi! Ehkä sitten täydellinen, jos joskus päästään rakentamaan omaa... Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

      Poista