perjantai 7. maaliskuuta 2014

Liitu, taulu ja inspiraatio

Keittiön liitutaulu on saanut olla jo jonkin aikaa jemmassa, sillä kyllästyin sen talviseen tekstiin, enkä ole jaksanut rustailla siihen vielä mitään uutta. Tällä kertaa taulun pinnan voisi maalata myös entistä ehommaksi liitutaulumaalilla, sillä keittiöön on mietinnässä toinenkin pieni liitutauluprojekti, jonka puitteissa maalia tulee kuitenkin ostettua. Tietääkö joku muuten, mistä liitutaulutusseja voisi ostaa Suomesta? Omani tilasin pari vuotta sitten Etsyn kautta erään häätarviketilauksen yhteydessä, kun mistään ei tahtonut niitä löytyä suoraan kaupan hyllyltä, mutta pelkän tussin vuoksi tuntuu nyt vähän hölmöltä lähteä maksamaan postituskuluja. Olen keräillyt etenkin Pinterestiin inspiraatiokuvia mahdollisista teksteistä - teksti saa olla tässä vähän korni ja cheesy! Tässä niitä muutamia:Tällä hetkellä eniten houkuttelisi askarrella liitutaululevystä tuollainen "Muista ostaa"-tyyppinen muistitaulu... Ehkä ensi viikonlopusta voisi nipistää yhden illan liitutauluprojekteille!

Rauhallista, villiä, rentoa, aktiivista ja kaikin puolin mukavaa viikonloppua kaikille - miten nyt sitä vietättekään!

8 kommenttia :

 1. Mä ostin oman liitutaulutussin ainakin Granitista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granit mullekin tuli heti mieleen, kun tän olin kirjoittanut. Pitääkin käydä sieltä katsomassa!

   Poista
 2. Mä kuvittelisin nähneeni jossain askarteluliikkeessä liitutaulutusseja... Sinelli? Hobbypoint? Ja googlesta pikaisesti haettuna http://www.rever.fi/liitutaulutussi-artline-chalk-marker-4varia-p-7850.html ja http://www.teippitarha.fi/Chalk-Ink-liitutussit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :) En oikein viitsisi lähteä nettikaupan kautta tilaamaan, mutta pitää käydä tsekkaamassa noita askartelukauppoja, jollei Granit natsaa!

   Poista
 3. Ihan mahtava idea laittaa keittiöön liitutaulu. Voisi toimia täälläkin :)

  Kivaa viikonloppua myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut tuo jo hyvän aikaa, toimii! :) Tällä kertaa aattelin ehkä tosin siirtää sen "eteisen" lipaston päälle, kun tuolla kyökin puolella on niin hintsusti seinäpintaa..

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Tigerista, mutta sen pyyhkiytyminen pois on kuulemma vähän siinä ja tässä. Samaa tosin kuulin Granitin tusseista. Ehkä testin paikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi mun edellinenkään ei oikein tuosta taulusta kunnolla pyyhkiydy, joten haitanneeko tuo mittään :) Täytyypä käydä tsekkaamassa Tiger myös - se taitais olla kustannustehokkain valinta!

   Poista