maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tulikori

Pihajutuista tulee kesät talvet fiilisteltyä eniten kaikenlaisia ulkotulia, kynttilöitä ja lyhtyjä. Kynttilä- ja takkakausi kun tuppaa sisällä loppumaan kevääseen, mutta hämärtyviin iltoihin pihalla tuli sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Jo viime keväästä saakka olen himoinnut omalle pihalle tulikoria, mutta Rikun hienoisesta vastustuksesta johtuen sellainen ei ole vielä päätynyt virtuaaliseen ostoskoriin saakka. Juu - eihän sillä suurempaa käyttötarkoitusta ole, mutta onko muillakaan pihan tunnelmanluojilla sen kummempaa funktiota kuin näyttää kivalta? Onhan meillä tosin tuo puugrilli alapihan nurkassa, mutta siitä ei vain tule ihan samaa fiilistä; nää on näitä mut kun mä haluuuun-juttuja, tiedetään. Ehkä tässä voisi vaikka käristää nakkeja tai jotain (noin Rikun innostamista ajatellen)...


Mun lempparit ovat Menun Fire Basket, joka löytyy esimerkiksi täältä. Toinen mieluinen vaihtoehto olisi Röshultsin Urban-tulikori, josta taisin postatakin joskus viime keväänä. Viime tilauksen kylkeen Finnish Design Shopista saamani muutaman kymmenen euron lahjakorttikin polttelisi taskun pohjilla, joten katsotaan, katsotaan.... Onko tämä nyt ihan kauhia turhake? Musta ei!

8 kommenttia :

 1. Itsekin olen miettinyt tuommosta tulikoria tunnelman luojaksi, ehkäpä tämä menee ostoslistalle ;)

  VastaaPoista
 2. Oi tuollainen olisi niin ihana! Mutta tiedän, että meilläkin miehen mielestä tuo olisi täysi turhake.. Lämmitellään niitä vielä, niin josko mekin sitten saisimme lämmitellä kesäiltoina elävän tulen äärellä! :) Ja hei jos on kymppien lahjakortti, niin olisi tuhlausta jättää se käyttämättä! Perustele, että tulikori on SIJOITUS tunnelmallisiin kesäiltoihin ja juhliin ystävien kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Kyllä mä tällaisen vielä saan hankittua (tai miksen sais nytkin omilla rahoillani ostettua, mutta on se kivempi, jos molemmat tykkää kodin jutuista) :)

   Poista
 3. Nuohan on ihania, ei ollenkkaan mikä turhake. Upea tunnelman luoja pihalle.

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Teillä kun on se Magiksen Chair One -tuoli, jos olen oikein käsittänyt, niin oletteko tykänneet siitä?
  Soveltuuko se mielestäsi esim. työoöydän tuoliksi? Vai onko siinä hankala istua pitkiä aikoja ja suhteellisen ergonomisesti? Se on meinaan hullareilla tarjouksessa, ja vähän kuumottelisi sen osto. Olisi siis kiva kuulla mielipiteitä sekä puolesta että vastaan! Ja postaustoiveena olisi kollaasi omista hullaritoiveistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Meillä ruo Chair One palvelee useimmiten eteisen tuolina ja varatuolina, ja ollaan kyllä tykätty. Se on tosi kätevä, kun on kevyt ja helppo siirrellä halutessa paikasta toiseen :) Tosin hirveän pitkiä aikoja en itse ole siinä istunut - itselle tulee ainakin mieleen, kun usein työpöydän ääressä istuessa saatan istua "toinen jalka takapuolen alla", niin sellaiseen venkoiluun tuo ei materiaalinsa puolesta sovi :)

   Itse en ole kerinnyt vielä selata kunnolla HP-tarjouksia; pitääkin tarttua toimeen ja samalla voisi postauksentynkääkin siitä rustata, kiitos ehdotuksesta!

   Poista