perjantai 14. maaliskuuta 2014

Viikon Vantaavinkki + pullodilemma

Päätettiin tänään sanoa hitot perinteiselle perjantaisiivoukselle ja tehdä perjantai-illan kunniaksi vähän jotain muuta - minkä taakseen jättää, sen edestään (huomenna) tosin löytää. Asumme reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä Flamingosta, ja etenkin kyseisen viihdekompleksin spa-puoli on houkutellut meitä useampaankin kertaan pienelle arki-illan irtiotolle. Etenkin perjantai-iltaisin se on oivallinen paikka ottaa rennosti, sillä ainoastaan aikuisille suunnattu spa & wellness -puoli on auki tuntia pidempään kuin vesipuiston puoli. Siksi pukuhuoneen puolellakaan ei ilta-aikaan ole enää vilskettä, jos jaksaa viihtyä melkein sulkemisaikaan saakka, kuten me tänään. Siinä lämpimässä vedessä lilluessa tulikin käytyä samalla läpi kaikki haaveissa olevat, taloon liittyvät projektit tältä keväältä; odottakaahan vaan, niitä nimittäin piisaa varmasti täällä bloginkin puolella! :) Vinkkinä vielä, että maaliskuun loppuun saakka kylpemään pääsee kaksi henkilöä yhden hinnalla, ja sen lisäksi perjantaisin myös pääsymaksu oli alennettuun hintaan, eli vajaan kolmenkympin satsauksella saimme aikaan mukavan illan miltei kotikulmilla.


Chillit viikonloput kaikille!

PS. Ihan mihinkään mitenkään liittymätön kysymys: osaako joku sanoa, mistä kaupasta saisi kahden litran vetoisia, suorakylkisiä muovipulloja (tyyliin *tämä*)? Sisällöllä tai sisällöttömyydellä ei niin väliä. Itse olen juossut kaiken maailman marketit läpi Prismasta Lidliin, mutta puolitoistalitrainen tuntuu olevan suurin koko tai sitten pullo on omituinen mutkula. Ähh. 

2 kommenttia :

  1. Mäkin etsin viime kesänä samanmoista pulloa betonilamppua varten, vaan ei tärpännyt. Luulen että pitää lähteä etelämmäksi sen perään... Löytyisköhän jo Viron puolelta..? Mä koitin sitä lamppua lopulta Liitelin vähäpoimuiseen pulloon, mut ei siitä mikään mahtava tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Betonilamppua varten minäkin :) Virosta tai laivalta just mietiskelin, josko löytyisi, mutta itsellä ei sinne suunnalle oikein ole asiaa tai hinkua tällä hetkellä. Pitääkin kysellä, jos joku sukulainen tai kaveri olisi menossa sinne suuntaan ja voisi tehdä pienen palveluksen!

      Poista