tiistai 11. maaliskuuta 2014

Yellow overdose

Ihanan aurinkoinen kevätpäivä tänään! Aurinko antaa kyllä kummasti energiaa ja potkua päivään, vaikka päivän valoisimmat tunnit siitä pääseekin näin viikolla nautiskelemaan vain ikkunan lävitse. Kevään tullen etenkin keltainen eri sävyineen hiipii omaan mieleeni myös pienien sisustusasioiden muodossa: auringonkeltaisia pilkkuja tekee mieli haalia muutoin kovin musta-valko-harmaan värimaailman keskelle. Loppuviikon palkkapussia odotellessa keräilin muutamia juttuja, jotka voisivat muuttaa meille lähiaikoina. Siispä yliannostus keltaista tiistai-iltaan, olkaa hyvät:
Mikä teillä kotona on "kevään väri"?

14 kommenttia :

 1. Vaalea roosa on oma kevätvärini. :) Kauniita keltaisia poimintoja ja pirtsakkaa fiilistä tuovat nämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea roosa on ihana! Tosin itse en omassa kodissa (ainakaan vielä) ole oppinut sitä käyttämään :)

   Poista
 2. Mulla yhdessä huoneessa keltaista toisessa vaaleaa roosaa.. :). Ihania juttuja oot keränyt kollaasiin! ..tuo torkkupeitto ois kyllä aika kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij :) Mulla on jo vähän keltaista viime vuoden peruina, mutta pikkuisen lisää tekis mieli haalia ;)

   Poista
 3. Raikasta! tykkään myös torkkupeitosta. Vaalea roosa minunkin kevätlemppari.. :)

  VastaaPoista
 4. Keltaista löytyy täältäkin :) Tuo Avenue-matto lähtisi ostoskoriin saman tien, jos ylimääräistä pätäkkää löytyisi 400 euron verran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, mutta itsellänikin tuo hinta kyllä vaikuttaa; mitä jos siihen kyllästyykin alta aikayksikön, niin on monta sataa mennyt kankkulan kaivoon?

   Poista
 5. Kiva kuvakollaasi!:) Ehdottomasti keltaista kevääseen! Tuo Pappelinan matto ja Muuton Dotsit meiltä löytyykin. Kiva ois saada nuo raidalliset pussilakanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakanoita ajattelin itsekin mennä metsästämään Aleksin liikkeestä, kun tuo tilaaminen H&M:n verkkokaupasta on aina jotenkin niin hiiiiidasta ja kankeeta. Toivottavasti löytyisi paikan päältä! :)

   Poista
 6. Just ostin toissapäivänä Ikeasta hentoisen vaaleanpunaisen tyynynpäällisen ja samoja sävyjä (sekä persikkaa) löytyy myös keittiöstä, että ehkä se se on se meidän kevätvari (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, itse oon tosi huono käyttämään haaleita värejä (jollei valkoista lasketa sellaiseksi, heh) - persikka olisi kyllä meillekin kiva kevätväri :)

   Poista
 7. Keltainen on niin kaunis väri, mutta jotenkin aina päädyn itse punaisen sävyihin. Ehkä vielä joskus repäisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas punaisen käyttäminen olisi se repäisy :) Jotenkin ainakin kirkkaammat punaiset ovat mulle hirmu vaikeita!

   Poista