keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Yläkerran kylpyhuoneessa

Komeroita lukuunottamatta varmaankin melkein kaikissa huoneissamme ollaan täällä blogin puolella ehditty käydä kurkkaamassa kuluneen puolentoista vuoden aikana, paitsi yläkerran kylppärissä. Tai vessahan tuo oikeasti on, sillä emme ole nähneet tarpeelliseksi asentaa pieneen kylppäriin suihkua, vaikka liitännät seinästä löytyvätkin valmiina. Monelle kerrostalossa asuneelle on varmasti tuttua kauraa se tilanne, kun menee vessaan sen jälkeen, kun toinen on käynyt suihkussa ja koko koppero on nihkeän kostea? Yäh, ei kiitos meille - kyllä sitä jaksaa kivuta alakertaan suihkuttelemaan. Kyseinen klosetti on aika lailla siinä asussaan, missä se olikin muuttaessamme, ja sanalla sanoen tosi mälsä:Kuten kuvista näkyy, tila on aika ankea ja askeettinen, koska se menee ainakin kalusteiden osalta remonttiin joskus tulevaisuudessa, joten mitään erityistä en ole viitsinyt sinne ennen muutoksia hankkia. Rahatilanteen salliessa hankkiudun ensimmäisenä eroon tuosta suht massiivisesta kaappikapistuksesta muovi"marmori"tasoineen. Tahtoisin vaihtaa sen johnkin ilmavampaan, pienempään ja yksiväriseen ratkaisuun. Iso peili on ehdotonta plussaa, mutta peiliin kiinteästi kuuluvat lamput eivät myöskään ole yhtään makuuni. Nurkkaan on tällä hetkellä päätynyt Stone-jakkara, joka tuntuu seilailevan ympäri asuntoa harva se päivä löytämättä koskaan passelia paikkaa. Koska kaappien purkamista joudun kuitenkin vielä odottamaan tovin, jotain edullisia väliaikaisidiksiä tänne pitäisi keksiä, mutta mitä? 

8 kommenttia :

 1. Mie en tekis mittään tuolle tilalle, se on tosi hyvä noin :) Korkeintaan värikästä/voimakkaan väristä testiiliä kontrastia tuomaan. Sori, ei ollut apua, koska tykkään tuosta veskistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku värikkäämpi pyyheratkaisu vois kyllä tuoda pirteyttä kevättä kohden :) Munkin mielestä suht ok muuten, mutta en vaan yhtään tykkää tosta kaapistosta :P

   Poista
 2. Tuo taso on kyllä aika paha :P mä ehkä dc-fiksittäisin tai maalaisin sen, niin tulisi jo vähän toista ilmettä. Ja eipä tuonne juuri suihkua mahtuisikaan, mun mielestä hyvä idea olla ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole hirveesti dc-fixistä innostunut, jotenkin tulee ysäri-kontaktimuovifiilis... Ehkä pitäis tutustua paremmin siihenkin tuotteeseen, kun ei ole itselle niinkään tuttu :) Maalaaminenkin vähän niin ja näin, kun samalla vaivalla vaihtaa tuonne uuden (ja inhoan yhtä kaikki noita laseja tuossa alhaalla). Mutta on se kyllä aikas karu kapistus, mutta ehkä sen kanssa vielä hetken elää, hehe :D

   Poista
 3. Eihän tuo pahalta näytä ollenkaan. Mäkin laittaisin johonkin ehkä dc-fixiä. Se on tosi kätevää ja helppo laittaa. Mitäs jos vaihtais vaikka vetimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin googletella tuota dc-fixiä - josko sitä saisi pintaan purkamatta koko rotiskoa? :) Vetimienkin vaihto voisi olla hyvä!

   Poista
 4. Ei tuo nyt mikään maailman kamalin ole, mutta jos ei omaa silmää miellytä niin ymmärrän sen häiritsevän.Juurikin silmää miellyttävillä tekstiileillä saisi varmasti paljon aikaiseksi :) Meillä on muutama vuosi sitten rempattu pikkuwc, mutta mun mielestä kaappiratkaisut on hassut tai siis liian pienet ja jossain vaiheessa haluan asialle kyllä jotain tehdä.. Mutta ne on sitten joskus, koska muuten wc on tyylikäs..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä puolestaan ei edes tarvittaisi noin paljon kaappitilaa vessassa kuin tässä on (seinässä on vielä yksi kaappi, mitä ei kuvissa näy) :D Kerrankin niin päin!

   Poista