sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Etukäteishulluttelua

Ensi viikolla ne ovat täällä taas! Minulta toivottiin kommenteissa postausta Hullujen päivien tärpeistä, joten täältä pesee :) Itse olen useimmiten varsin maltillinen hulluttelija, enkä ole vuosikausiin löytänyt kuvastosta yhtään tuotetta, josta tulisi niin totaalinen pakko saada -fiilis, että lähtisin sitä heti aamusta jonottamaan. Useimmiten jotain kuitenkin tarttuu matkaan etenkin kotigenrestä; vaate- ja asusteosastolta ei useinkaan löydy mitään mieleistä, ja kosmetiikkapuolen normaalihintatasosta olen rehellisesti sanottuna niin pihalla, että jätän sen osilta tarjoushaukkailut suosiolla muille. Hulluissa päivissä melkein hauskinta onkin kuvasto; tuon pienen romaanin mittaisen kirjasen selailuun saa aina kulumaan tovin jos toisenkin, ja ainahan sieltä tulee laitettua muistiin kaikkein kiinnostavimmat tärpit, vaikkei niitä loppujen lopuksi edes ostaisikaan. Yleensä homma tulee hoidettua ihan käsipelillä ympyröiden mieluisat tuotteet, mutta otetaanpa tällä kertaa myös näin virtuaalisessa muodossa:


Keskiviikon tarjonnasta voisin napata itselleni Even Stripes -puuvillamaton musta- tai harmaaraidallisena. Maton paikka voisi kenties olla alakerran vessa, missä ei tällä hetkellä ole mattoa laisinkaan.

Torstain tarjouksista ehdottomasti kiinnostavin on Landmannin kaasulämmitin, jonka myös Riku oli pannut kuvastosta merkille. Ollaan jo pidempään mietitty lämmitintä terassille viileiden iltojen varalle ja tämä vaikuttaisi melko hyvältä tarjoukselta. Kuvastossa ei vaan mainittu lämmittimen mittoja, joten tämä pitäisi nähdä ensin paikan päällä. Onko teillä kokemusta kaasulämmittimistä: kuinka hirveitä kaasusyöppöjä ne lienevät?
Torstaille osuisivat myös Steltonin Magnussen-termoskannu sekä Casa Stockmannin harmaaruudulliset pussilakanat.

Perjantaina kiinnostavin tarjous olisi 80-senttinen, rungollinen oliivipuu. Oma oliivipuun alkuni ei viime vuonna oikein onnistunut kasvamaan, joten tällaisen valmiiksi ihan kivoihin mittoihin kasvatetun puun ostaminen voisi olla surkealle kotipuutarhurille oiva veto.

Lauantaina voisin lähteä tuon 40 pulloa imaisevan viinikaapin perään. En oikeastaan koskaan jaksa käydä Alkossa, ja usein sitä harmittelee, kuinka esimerkiksi jonkin ruuan kanssa sopisi hyvin viini, mutta sitä ei tietenkään kotoa löydy... Jos olis viinikaappi, niin ehkäpä sitten tulisi joskus ostettuakin niitä viinejä :)

Sunnuntailta löytyi useampikin kiinnostava tuote. Balmuirin pellavatyynynpäälliset kiinnostaisivat kovasti, samoin rungollinen sitruspuu. Mahtaakohan tuollainen puu olla kovin vaativa hoidokki? Lisäksi Tom Dixonin Copper Shade -riippuvalaisimet nyt himottavat aina; meillä ei muuten vieläkään ole niitä kattovaloja yläkerran tasanteella...
Pentikin Nautica-peili olisi myös kiva lisä kodinhoitohuoneen seinälle, sillä se toimii samalla myös kylpyhuoneen ja saunan välitilana. Tällä hetkellä seinällä on vanha Ikean peili, joka on tilaan aivan liian suuri, joten pieni pyöreä peili tulisi ihan oikeaan tarpeeseen. Viimeisenä sunnuntain tarjouksista voisin napata mukaan Dixien juuttikynnysmaton, joita voisi hankkia useammankin kappaleen. Eteinen on jälleen kynnysmattoa vailla (Pesonen tuhosi edellisen), ja tällainen voisi olla hyvä myös terassin oven eteen.

+ Plussatärppinä vielä lento Bankkariin, joka on keskiviikon tarjouksena suht edukkaaseen hintaan suorana Helsinki-Vantaalta, muttei valitettavasti passaa meidän kesän loma-aikatauluihimme. Harmin paikka! 

Onko teillä jo suuria suunnitelmia HP-ostoksiin? Löytyykö samoja lemppareita?

10 kommenttia :

 1. Kivoja poimintoja! täällä on myös selailtu keltaista katalogia. Oliivipuu on mullakin ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliivipuu olisi kyllä ylikiva :) Meille jäisi just sopivasti paikkoja kasveille ihan pian, kun taimet toivon mukaan muuttavat ulkoruokintaan!

   Poista
 2. Hyvin kelpaisi noista oliivipuu, sitruunapuu ja mustavalkoraidallinen matto! :)

  VastaaPoista
 3. Meille kolahti hullareiden mainos postilaatikkoon ja just ens viikolla ollaan Helsingissä! Ja palkkapäiväkin on sopivasti torstai, ounou! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, noni :) Ei muuta kuin hulluttelemaan sitten!

   Poista
 4. Tuo Copper Shade valaisin olisi kyllä upea!

  VastaaPoista