tiistai 29. huhtikuuta 2014

Työhuoneessa

Riku on ollut alkuviikon työmatkalla, ja siksi pakotin kutsuin Jeren meille pitämään mulle seuraa. En yhtään tykkää olla yötä yksin kotona; oon ehkä vähän liiankin arkajalka välillä. Vieraista tulikin mieleeni (tai no, eipä tuo J mikään "vieras" juurikaan ole, vaan ikään kuin perhettä), että otin tuossa jokin aika sitten muutaman kuvan meidän työ- /vierashuoneesta, joita en ole muistanut julkaista täällä. Siellä ei juurikaan ole tapahtunut suurempia mullistuksia lähiaikoina, mutta nyt keväällä ollaan saatu huone jälleen käyttökelpoiseksi; talven ajan kun suurimman osan lattiapinta-alasta veivät säkkituolit, joille ei löytynyt muuta säilytyspaikkaa kuin työhuone. 
Itse en täällä hirveästi viihdy, sillä läppärin telakkaan sopii ainoastaan Rikun työkone, joten irtonäytöstäkään ei ole minulle mitään hyötyä. Muutenkin koko kammari on jäänyt vähän paitsioon, vaikka suunnitelmia on ollut kuukausien mittaan vaikka kuinka: pöytä kaipaisi ainakin rinnalleen paremmannäköistä työtuolia, ja myös vierashuonepuolta olen jonkin verran mietiskellyt, tällä hetkellä kun sitä ajatellen huoneessa on vain vuodesohva. Katsotaan, mihin sitä kesän mittaan päädytään - nyt kun huoneen ovea viitsii jopa pitää auki! :)

Se olis huomenna sitten vappuaatto. Suunnitelmat vielä ihan auki; voipi hyvin olla, että vappua tulee vietettyä ihan kotosalla. Eipä siitä osaa enää vetää samanlaisia fiiliksiä kuin joskus vuosia takaperin Aurajokirannassa opiskelijahaalarit päällä rymytessä... Mitä vappusuunnitelmia teillä on - kemuja vai kotoilua?

4 kommenttia :

 1. Me ollaan aika pitkälti kotona, paitsi että sirkukseen mennään ensimmäistä kertaa. Tuo mukelo on siitä ihan täpinöissään ollut jo monta päivää, kun on nähnyt tienvarsimainoksia.. Vappupäivänä varmaan syödään kotona (toivottavasti saadaan vieraita!), kun on luvattu vähän kehnoa keliä, niin ei viitsi piknikille lähteä.. Tosi ihania muuten nuo betoniset ruukut ulkotulille!

  Niin ja laitoin sinulle haasteen, jos haluat osallistua ja jakaa meille top vitosesi! :) Löytyy täältä: http://kotivalossa.blogspot.com/2014/04/lemppareita-top-5-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kurjaa vappusäätä on tosiaan luvattu tännekin suuntaan, joten taitaa meilläkin jäädä vappupäivän piknikit väliin.. Jollei sitten omalla pihalla pidä pientä piknikkiä :D

   Kiitos kivasta haasteesta, laitetaan ehdottomasti toteutukseen! :)

   Poista
 2. kaunis bllogi sinulla, kiva, että löysin tänne. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kun löysit :) Mukavaa vappupäivän iltaa myös sinne suuntaan!

   Poista