keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Valintoja kesäterassille: Ikea Falster

Jonkin aikaa pähkäiltyämme ja jo muutaman kerran ulkona grillailtuamme tulimme siihen tulokseen, että on se ruokailusetti terassille saatava täksi kesäksi! Nyt on tullut kierreltyä niin messuja, huonekaluliikkeitä kuin kesäpihojakin ympäri sopivan, suhteellisen huokean kalusteryhmän perässä. Meillä kun ei niille ole talvisäilytyspaikkaa sisällä, joten kovin hinnakkaisiin kalusteisiin ei viitsi satsata, jos sattuvatkin menemään piloille talven tuiskuissa. Myös materiaalin pitäisi olla sellainen, että sillä on edes jonkinlainen mahdollisuus selviytyä peitettynä terassilla syksyn ja talven yli. Tällä kertaa parhaiten nämä kriteerit täyttävä setti löytyi Ikeasta; Falster-sarjassa hinta on kohdallaan, materiaalin luvataan olevan säänkestävää ja värityskin osuu nappiin meidän talon ulkovärityksen kanssa. Tällaiset meille on tulossa:


Tänään kävimme koeistumassa ja mallailemassa noita paikan päällä. Eivät millään olisi mahtuneet meidän miniautoon, joten jäivät vielä odottamaan huomista. Isäni sattuu nimittäin tulemaan juuri sopivasti huomenna meillä käymään, ja lupasi tulla auton ja peräkärryn kanssa, jotta saadaan nämä rahdattua kotiin ilman kuljetusmaksuja. Säästö se on pienikin säästö!

Mitä tykkäätte Ikean ulkokalusteista? Ovatko pysyneet teillä hyvinä?

11 kommenttia :

 1. Meillä olleissa hinta ja laatu on todellakin kohdannut. En itsekään viitsi sijoittaa ulkokalusteisiin paljoa, joten Ikeaa meillekin tulee vielä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ainakin vaikuttivat hintaansa nähden ihan kelpo kalusteilta, kun niitä käytiin käpistelemässä. Itsekään ei tosiaan noihin ulkojuttuihin viitsi omaisuuksia tuhlata, kun joutuu kuitenkin säilyttämään ulkosalla kesät talvet...

   Poista
 2. Falster on kyllä hyvännäköinen sarja. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sopivan simppeli, ja harmaakin on oikean sävyinen meille :)

   Poista
 3. Onpas rennon ja tyylikkään näköiset :) Meilläkin on pihakalusteiden etsintä edessä. Täytyypä pistää Ikean valikoimat korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikuttivat vielä varsin helppohoitoisilta :) Ikea oli meillä jostain syystä "viimeinen vaihtoehto", kun jotenkin Ikean ulkokalusteista on tullut mieleen lähinnä semmoiset heppoiset parvekesetit, mutta sieltähän ne sitten löytyivät!

   Poista
 4. mä kattelin noita samoja, tyylikkään näköiset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivat! Tänään kävin hakemassa ja yllättäen oli (Ikeaksi) ihan sairaan helpot ja nopeat kootakin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä! Meillä kun ei tuota talvisäilytystilaa juuri terassikalusteille ole, joten seisoivat koko talven ulkona. Juuri eilen katselin, etteivät olleet menneet miksikään talven aikana :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta : ) Pitääpä lähteä huomenna ostoksille Ikeaan!

   Poista