keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Välipalaa terassilla

Kuten viime viikolla kaavailin, kävimme loppuviikosta Ikeassa hankkimassa terassille Falster-ruokailuryhmän. Se oli ihan omiaan terassin toiseen päätyyn, ja grillausalueen ja sohvaryhmän väliin jäi vielä hyvin tilaa panna vaikka tanssiksi, jos huvittaa :) Sää ei ole viimeisen viikon aikana suosinut ulkoruokailua, ja vasta tänään pääsin ensimmäistä kertaa oikein syömään pöydän ääreen. Tulin nimittäin tavallista aiemmin kotiin, sillä olin koulutuspäivillä, jotka loppuivat tänään kolmen pintaan. Terassia lämmitti aurinko ja siellä tarkeni jo ihan paitahihasillaan, joten päätin mennä välipalalle ja lehtienlukuun ulos. Ulkona istuskellessa tuntui jo ihan kesältä, kunhan ei liikaa vilkuillut vielä lehdettömiä puita ja ruskeaa nurmikkoa!


Huomenna päästään pääsiäislomailemaan, jes! Perjantaina meille tulee vieraita istumaan iltaa, ja sunnuntaina olisi tiedossa vielä eräät nelikymppiskemut. Toivottavasti saadaan sitä meteorologien lupailemaa lämpöä ja aurinkoa koko viikonlopulle... Millaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on?

10 kommenttia :

 1. Ihana aurinko, ihanat terassikelit♥ Meidän pääsiäiseen kuuluu ystäviä, ulkoilua, hyvää ruokaa, suklaamunia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mainiolta pääsiäiseltä :))

   Poista
 2. Kivan näköiset! Olikohan tuota pöytää yhtään isompana?
  Pääsiäistä meidän perhe viettää Levin valkoisilla hangilla. Täällä on ollut ihanan aurinkoista, mutta kylläkin samalla tuulista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mielestäni ainakaan esillä en nähnyt suurempaa kuin tämä neljän hengen pöytä. Jossain nettikuvassa tosin näin, että näitä pöytiä oli yhdistetty kaksi, ja näin saatiin jättisuuri pöytä :)
   Kuulostaa loistavalta tavalta viettää pääsiäistä teilläkin! Täälläkin tuulee aika kovasti, mutta meidän etupihalle ei tuuli onneksi osu - ainakaan tänään :)

   Poista
 3. Mä nyt menetin vähän sydämeni tuolle Ikean setille. Tosin tummemmassa värissä se sopisi paremmin meidän pihalle. Pitänee aloittaa kampanjointi, että saisin miehenkin innostumaan :D Johan se on kohta saatava takapiha kuntoon kun alkaa kelitkin paranemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä vaikuttaa ainakin näin viikon (!) käytöllä ihan mainiolta :) Ikeassa samaa settiä on ruskealla kannella ja mustilla jaloilla tarjolla, mutta vastaavia tummemman harmaana ja mustana olen nähnyt myynnissä esimerkiksi Bauhausin puutarhaosastolla suurin piirtein samaan hintaan!

   Poista
 4. Täällä retoudutaan (ja parannellaan) oman perheen parissa ja nähdään vähän ystäviä ja toivottavasti ulkoillaankin. Hyvää pääsiäistä sinne myös!!

  VastaaPoista
 5. Oi että miten ihania terassitunnelmia!! Kevään ensimmäisissä terassikahveissa on juuri tuo ihanaa, kun voi pitää vilttiä vähän päällä... Ai että kuinka kaunista. Pääsiäisenä kuulemma saadaan aurinkoakin! Meillä on aika juhlapainotteinen: Pitkäperjantaina syödään meillä kolmen lapsiperheen voimin (suurin osa onneksi vauvoja) ja lauantaina lähdetään kotipaikkakunnalle sukuloimaan. Siellä onkin sitten sunnuntaina kummityttömme kastejuhla ja äitini 50 v. -juhlat. Että ei ihan lomailupääsiäinen ole näköpiirissä, mutta onneksi olen äitiyslomalla, niin ei harmita vaikka pitkät vapaat menevätkin nyt ihan hujauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, teillähän on tiedoss vaikka mitä menoa ja meininkiä, kivaa! :)

   Poista