keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vapuntoivotukset

Monen muun tavoin toivottelen tänään vappuiloa kaikille :) Allergia vaivaa sen verran ikävästi, että piknikit jäävät tältä vuodelta auttamattomasti väliin - huomiseksi tosin on lupailtu niin kurjaa ilmaa, ettei varmaan edes harmita. Jääkaappi on lastattu grillihyvällä, ja jos oikein hurjaksi rupeaa, voisi laittaa vielä sihijuomankin kylmenemään; tervetuloa kotivappu!


Vapun kunniaksi vielä muutamat throwback-kuvat muutamien vuosien takaa. Turku-vuosina oltiin vielä kovasti opiskelijatunnelmissa, ja todistettavasti haalarit ja ylioppilaslätsäkin ovat näemmä päässeet joskus ulos tuulettumaan :D Viime vuosina ollaan lähinnä pistäydytty vappupäivän piknikillä ilman sen kummempia vappuromppeita. 


Ei kai tässä muuta kuin glada vappen, spara vatten, bara snapsen... Vai miten se meni?

8 kommenttia :

 1. Kivaa kotivappua täältä kotisohvalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, samoin! Kotisohva on hyvä paikka viettää vappua ;)

   Poista
 2. Täälläkin vietellään kotivappua -räkäisenä minäkin! Voi toivottavasti en saa tähän perään vielä sitä allergiaflunssaakin, se on kyllä viheliäinen! No mutta, koleasta säästä ja röhästä huolimatta, pidetäänhän rento ja mukava vappu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, toivottavasti flunssa pysyy poissa! Ja jeh, näin tehdään; rento ja mukava kotivappu tilattu! :)

   Poista
 3. Kotivappua täälläkin vietellään.. Lakki ja haalarit pysyvät kaapissa ;) Kotivappu tuntuu oikein kivalta sekin! Hyvää vappua sinne myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotivappu on erittäin jees, etenkin kun täällä on satanut tänään RÄNTÄÄ :D

   Poista