tiistai 13. toukokuuta 2014

Matsievästä

Pientä hiljaiseloa ollut täällä blogin puolella viikonlopun aikana - jännitettiin kotikatsomon puolella niin MM-lätkää kuin viisujakin, käytiin sunnuntaina äitien luona vierailulla ja kaikenmoista muutakin on ollut meneillään. Tällä kertaa ajattelin postata ohjeen tuhtiin piiraskaan, joka ehdittiin saada uuniin juuri sopivasti myöhäisiltapäivän matsievääksi:



Tuhti ja tulinen kana-kasvispiirakka

1 piirakkapohja (herkumpaa, jos tekee itse, mutta arkena ei aina ehdi)

2 broilerinfileepihviä paloiteltuna
sipulia
rasiallinen kirsikkatomaatteja
paprikaa suikaleina
fetaa paloiteltuna
juustoraastetta pinnalle

1 prk maitorahkaa
2 isoa rkl paholaisenhilloa (maun mukaan) 
1 tl pippuria

Painele piirakkapohja vuokaan. Pane se esipaistumaan 200-asteisen uunin alimmalle tasolle 10 minuutiksi.
Paista paloitellut fileepihvit sipuleiden kera pannulla. 
Paloittele tomaatit, paprika ja feta.
Sekoita kulhossa maitorahka, paholaisenhillo ja pippuri. Lisää seokseen kana ja sipuli. Lisää seos uunista tulleen piirakkapohjan päälle. Aseta päälle paprikat, feta ja ripottele päälle juustoraastetta. 
Paista 200 asteessa uunin alatasolla 15 minuttia, minkä jälkeen lisää pinnalle kirsikkatomaatit. 
Paista uunissa vielä n. 10 minuuttia.

Ja sitten ei muuta kuin syömään!

2 kommenttia :