lauantai 24. toukokuuta 2014

Pizzalauvvantai

Jotenkin tuntuu, että tämän päivän jälkeen minusta ei ole kuin märkä rätti jäljellä, vaikkei mitään järkevää olekaan tullut puuhailtua! Päivä on sujunut lähinnä terassilla makoillessa, ja piipahdettiin tuossa uimarannallakin dippailemassa varpaita veteen, joka oli vielä omaan makuuni turhan hyistä uintihommia ajatellen. Riku on viimeisen kuukauden ajan tehnyt ympäripyöreätä työviikkoa ylitöiden parissa, ja tänä viikonloppuna meillä molemmilla on ollut vihdoin vapaa viikonloppu - mikäpä parempi syy vain olla ja lötkötellä? Voitetun matsin jälkeen oli hyvä laittaa vielä grilli tulille ja nautiskella illan päätteeksi herkullista kesäpizzaa:
Ohje grillissä valmistettavaan pizzaan löytyy blogistani *täältä*. Kannattaa kokeilla - on muuten hyvää!

6 kommenttia :

 1. Herkullisen näköistä! Edellisessä mainitsit lentolipuista... Oletteko vielä menossa Thaikkulaan vallankaappauksesta huolimatta? Me vaihdoimme Thaimaan Kreikkaan:0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavimmin juu - kuitenkin suht stabiili meininki siellä vielä ainakin paikalla asuvien tuttujen mukaan :)

   Poista
 2. Oi miten herkun näköistä!! En olekaan tajunnut, että pizzaa voisi tehdä grillissä! Nyt voisikin koittaa, kun pääsimme kaasugrillin makuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me viime kesänä testattiin ekaa kertaa ja nyt on tullut useasti tehtyä. Etenkin pohjasta tulee ihan sairaan hyvä grillissä :)

   Poista