tiistai 20. toukokuuta 2014

Sohvankääntötemppu ja muuta terassilta

Heippahei "pitkästä" aikaa! Meillä ollaan nyt otettu kaikki ilo irti aurinkopäivistä, ja vietetty kaikki liikenevä aika pihalla. Pelkäksi vetelehtimiseksi ei ole kuitenkaan mennyt, vaan jos jonkinlaista hyödyllistä on pihalla myös ehtinyt tapahtua: terassi on saanut pintaansa öljyä, nurmikko leikattu, loputkin kasvit tuotu ulos ja terassi on kokenut myös pieniä uudistusliikkeitä. Päätettiin nimittäin kokeilla kääntää sohva toisin päin ja siirtää divaaniosa rahiksi vastakkaiselle puolelle - näin sohvan sai kulkemaan terassin takaseinää pitkin, joka on viisto. Tämä veto vapautti mukavasti lisätilaa terassin katetulle osalle, sillä sohvan takana on ollut aiemmin pahimmillaan metrin verran hukkatilaa! Lisäksi nakuteltiin Ikeasta jouluvaloiksi hankittu pallovaloketju sohvan viereen seinälle. Muutama työntäytteinen ilta tässä vierähti, ja näin iltasella täällä näyttää kutakuinkin tältä:Terassia ollaan puuhattu kuntoon myös siksi, että huomenna on tiedossa pienimuotoista arki-illan grillihappeningia. Riku sai nimittäin töissä finaaliin aikas ison projektin, ja on kutsunut meille projektiryhmäläisiään grillailemaan ja istumaan iltaa sen kunniaksi. Nyt pitäisi kaiken olla kunnossa sitäkin varten!

Eipä tässä nyt muuta kuin helteistä viikkoa kaikille - nauttikaahan lämmöstä!

14 kommenttia :

 1. Ihanalta näyttää! Tuonne sohvalle tekisi mieli köllähtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Meikäläinen on siellä koko illan köllötellytkin, sillä sisälämpötila alkaa hipoa hiljalleen saunan lukemia, vaikka yritettiin tänään laskea verhot isoista ikkunoista :D

   Poista
 2. Tosi ihanan viihtyisä terassi teillä! Ja myös talonne on tosi kaunis, mielenkiintoisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ite tykkään kovasti näistä meidän kaikista kulmista :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Tosi tyylikkään, mutta kuitenkin erittäin rennonnäköistä:)! Ihanat nuo valot seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jostain blogista bongasin samantapaisen viritelmän ja muistin, että meilläkin on samantapaiset jouluvalot säilössä - tuli kivaa karnevaalitunnelmaa terdelle :D

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Tutun näköinen Lexingtonkin sieltä löytyi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Totta - tuo pyyhe sopii hyvin muuhunkin kuin joulutunnelmaan ;)

   Poista
 5. Ihana talo ja terassi. Tykkään että terassissa pitää olla kokoa silloin kun se on olemassa, että sitä voi kunnolla kalustaa ja on tilaa oleskella. Teillä on juuri sellainen ♥ Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, että tänne mahtuu hyvin kaikenlaista sälää :) Kun lapsuudenkodin jälkeen on asunut lähinnä kerrostalossa pikkuisine (tai olemattomine) parvekkeineen, niin tää on ihan luksusta! Tosin suunnitelmissa olisi laajentaa terassia vielä entisestään tämän kesän aikana, hmmmm ;)

   Poista