perjantai 30. toukokuuta 2014

Toimintatorstai

Olipa hauska arkipyhä eilen! Kaveripariskunta oli ajellut viikonlopun viettoon tänne pääkaupunkiseudulle, ja viime viikon helteistä hullaantuneina olimme ehtineet jo sopia piknik-treffit Korkeasaareen. Sää ei todellakaan ollut eilen suosiollinen minkäänlaisten ulkoilma-aktiviteettien suhteen, joten siirsimme tärskyt sisätiloihin ja päätimme mennä katsomaan Heurekan mielenterveysaiheisen näyttelyn. Juu, onhan tuo Heureka kenties vähäsen nuoremmalle polvelle suunnattu, mutta meidän porukan vahvistuksena olikin vauveli! Päästiin tapaamaan nimittäin ensi kertaa kavereiden perheen uusi tulokas, joka syntyi vastikään ja on varsin herttainen tyttönen. Pakko tunnustaa, etten vauvoista itse juuri mitään tiedä, mutta äärimmäisen kiltisti toinen oli menossa mukana koko päivän - ihana, ihana vauvva :)




Iltapäivän viimeinen etappi oli Töölö ja Tokyo 55, missä istuskelimmekin useamman tunnin ruuan ääressä. Muut ottivat sushi-menut, mereneläväkammoisena kuitenkin myös minä löysin listalta syötävää; tofu ja kasvikset lasinuudeleilla oli minulle aivan riittävä annos. Siitä ehdittiin just sopivasti vielä kotiin ennen ysiä ja mun telkkarihetkeäni. Innostuin nimittäin tällä viikolla katsomaan Teemalta ranskalaista Kuolleista palanneet-sarjaa, joka on kahdeksalla osallaan just sopivan lyhyt sarja mun makuuni; en millään jaksa seurata sarjoja, joita tulee kautta kauden perään. Suosittelen - neljä ekaa osaa näkee Areenasta, ja neljä seuraavaa tulevat jo ensi viikolla.

Tänään onkin ollut ihan maanantaifiilis, vaikka onkin perjantai. Viikonloppu edessä, jee! Meillä ollaan tänään lähinnä putsailtu ja puunailtu kodin lisäksi autoa, sillä huomenna olisi tarkoitus mennä koeajamaan eräs erittäin potentiaalinen menopeli, josko ottaisi ja vaihtaisi tuon Kirpun vähän isompaan... Autokuumetta pukkaa, ja se on vaarallinen tauti se :) Muuten viikonlopuksi ei olekaan mitään sovittua tiedossa, sillä tänä vuonna ei osunut yksiäkään valmistujaisia kohdalle. Mites teillä, onko juhlia tiedossa?

4 kommenttia :

  1. Me oltiin kans Heurekassa torstaina mun kummipojan ja hänen perheensä kanssa, hassua ettei törmätty :) Ja Tokyo55 on ihan huippumesta, sinne taas suuntaan ihan varmasti tämän raskauden jälkeen. Eli kohta, ihan kohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu sattuma :) Me oltiin vasta siinä kahden maissa liikkeellä, kun kaverit ajelivat kauempaa paikalle. Teillä on kyllä h-hetki käsillä pian, kovasti tsemppiä viime metreille ;)

      Poista