lauantai 3. toukokuuta 2014

Viikonloppuja!

Harvemmin tulee ostettua kotiin leikkokukkia, sillä meiltä ei löydy mitään varsinaista maljakkoarsenaalia kaapin perukoilta. Olen myös tosi huono ostamaan kukkasia, saati tunnistamaan eri lajikkeita. Eilen kaupunkireissulla tarttui kuitenkin mukaan hauskannäköinen purnukka H&M Homesta, mihin ostin kauppareissulta täytettä. Pienestä on hyvä aloittaa. 
Mukavaa viikonlopun jatkoa, kaikki!

12 kommenttia :

 1. Meillä taas on maljakkoja ihan liikaakin, mutta kukat ovat vain niin ihania. H&M:n maljakkovalikoima on vähän liiankin kiehtova sopuhintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, siellä olis kyllä kieltämättä ollut muutama pienempi maljakkokin, jotka meinasivat lähteä mukaan, mutta maltoin mieleni :)

   Poista
 2. Onpa kaunis maljakko! Kukat kyllä viimeistelee sisustuksen:)! Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi opetella ostamaan vaikka viikonlopuksi aina kukkia, on ne sen verta kivoja :)

   Poista
 3. Näyttääpäs hennot oksat kauniilta ja herkiltä maljakossa. Leppoisaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttivät yllättävänkin kivoilta suht massiivisessa maljakossa, vaikkei noita kovin montaa olekaan :) Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä yksi leikkokukkaharrastajan ongelma - mistä maljakoita simppeleille "kimpuille"?! Ihanan herkkää, kivasti sopii tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä hyvännäköisiä maljakoita on tosi vaikea löytää, miten hullulta se nyt voikaan kuulostaa! Enkä yhtään osaa arvioida kaupassa, minkälaisen maljakon mikäkin puska vaatisi näyttääkseen hyvältä :D

   Poista
 5. Hienolta näyttää ! :)
  Mikä matto lattiassa näissä kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on Care & Fairin villamatto, ostin Stockalta joskus puolisentoista vuotta sitten :)

   Poista