keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kattaus- ja ruokainspiraatiota

Huhheijaa, huomennahan alkaa jo juhannusvapaa! Koko alkukesä on vilahtanut ohi kyllä sellaista kyytiä, ettei ole melkein ehtinyt perässä pysyä. Pitkä, vapaa viikonloppu tulee siis ainakin täällä päässä tarpeeseen, jotta jaksaa vielä pari viikkoa painaa ennen varsinaisen kesäloman alkua... Kuten varmasti kaikki tietävät, helle tuskin hellii keskikesän juhlijaa ainakaan näillä nurkilla, mutta ainakin meillä juhannukseen kuuluu grillailu ja ulkona syöminen - kaivellaan sitten vaikka kaapeista esiin pilkkihaalarit ja pipot! Meillä on huomenna vielä edessä el grande kauppareissu varmasti "muutaman" muun nälkäisen ja janoisen juhannusjuhlijan tavoin; fiksu olisi käynyt ruokaostoksilla jo aiemmin, niin ei tarvitsisi viime hetken tungokseen tuppautua, mutta ei kun ei. Toisaalta on vielä näin viime tipassa aikaa pohdiskella, mitä kummaa sitä oikein syötäisiin? Siksipä kesäpöydän kattauksista ja rennoista herkuista haaveillen on tullut tässä muutama tunti vietettyä inspiraatiogallerioiden syövereissä: Lähteet: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. / 18. / 19. / 20. / 21. 

Mitäs teidän juhannukseenne kuuluu? Ja joko kirmaatte kesälaitumille heti jussit juhlittuanne? :)

4 kommenttia :

  1. Voi kääk miten ihania ruokakuvia!! Ja kattauksia! Kävin tänään kaupassa ihan vain tämän illan ruokia ostamassa, ja jo parkkipaikalla tajusin että voi elämä, ihmiset varautuvat juhannukseen jo tänään... Enkä minä ole miettinyt mitään muuta juhannustouhuja, kuin jälkkäriä! :D Mutta yritän nyt saada jonkinlaisen listan aikaiseksi, jotta voisi heti huomen aamulla käydä kaupassa. Ehkä sillä välttäisi suurimmat ruuhkat.. Letkeää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasin itsekin tänään töiden jälkeen kaupassa käydessäni, että muilla taisi olla jo tänään muutakin ostettavaa kuin leipää ja maitoa, heh :D Me ajateltiin säästellä kauppareissu illan viimeisiin aukiolotunteihin, josko silloin suurin ryysis olisi jo laantunut? Mainiota juhannusta myös sinne suuntaan!

      Poista