torstai 12. kesäkuuta 2014

Kissankuvainjakosivusto

Postipaketti tuli tänään, ja sieltä kuorin esiin edellisessä postauksessa mainitsemani objektiivin. Olihan sitä pakko hieman kokeilla huolimatta pimenevästä illasta ja keinovalosta. Testikohteeksi joutui perinteisesti meidän vanha frouva Pesonen, joka laiskana otuksena on juuri sopivan liikkumaton kohde - ja mikä parasta, se sijaitsee noin 90% ajasta kätevästi sohvalla. Tässäpä siis muutama mihinkään-mitenkään-liittymätön kissakuva torstai-illan päätteeksi: On se vaan kiva, kun ei tarvitse peruutella suunnilleen seinän läpi saadakseen kuvaan muutakin kuin tassun! Nyt jatkan vielä hetken MM-fudiksen avausottelun vilkuilua, vaikken suureksi potkupallofaniksi voi hyvällä tahdollakaan tunnustautua :) 

6 kommenttia :

 1. Vaikken varsinainen kissaihminen olekkaan, rva Pesonen näyttää kauniilta. ( ja tää ei kissaihminen ei johdu etten pitäisi kissoista, mutta alkaa vaan tätä ruovaa niin kovasti paljon aivastuttaan nuo viekkaat upeat otukset :) )

  VastaaPoista
 2. Rouva Pesosen katseesta oikein huokuu elämänviisaus ;D Kaunis kissa ja hyviä kuvia ^^

  VastaaPoista
 3. Tuo objektiivisi kuulostaa tosi hyvältä! Niin ja näyttääkin, kissakuvista päätellen, oikein valovoimainen! Mietin silloin tuota hankkiessani, että 50mm:n ei saisi kotoakaan mahtumaan juuri mitään.. Hyvän zoom-objektiivin tarvitsisin (esim. joku 20mm-85mm), mutta niistä ei tunnu olevan niin selviä suosikkeja, kuin näistä bloggaajien suosimista kiinteäpolttovälisistä..

  VastaaPoista
 4. höp, virhe lähti (meinasin ensin kommentoida edelliseen postaukseen kommentin jatkoksi). Tarkoitin, että mietin tuota (omaa 35mm f/2 linssiä) hankkiessani... jne.. Olipa sekava korjausyritys, mutta ehkä pointti tuli selväksi! :D

  VastaaPoista