keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mökkitunnelmia

Juhannuksen mökkitunnelmilla mennään vielä kohti loppuviikkoa! Saatiinhan siellä sentään pieniä auringonpilkahduksiakin kaatosateisen lauantaiaamupäivän jälkeen :) Seuraavan kerran mökkeillään luultavasti heinäkuun loppupuolella, jolloin pääsemme valloittamaan koko huushollin ihan kahdestaan - tai mahdollisesti omien kavereidemme seurassa. Isompikin porukka mahtuu tarvittaessa mukaan, sillä yöpymistilaa löytyy niin punaisen "päätalon" lisäksi vierasmökistä ja saunan kamaristakin. Vaikken itse koko lomaa kesäkodissa viettäisikään, kuuluu mökkeily tätä nykyä ehdottomasti parhaisiin kesäaktiviteetteihin - sopivan kokoisina palasina!


Oikein mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille - pianhan se on jo taas viikonloppu!

10 kommenttia :

 1. Kyllä ois kiva kun ois oma mökki, minne karata. Vaikka kai meidän uusi koti lasketaan sitten melkein mökiksi :D Naapurissa kuulemma on jonkun kesämökki. Mut hei, mun sydämen vei toi rekku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääkin on mun vanhempien, mutta onneksi saa käyttää niin paljon kuin haluaa :) Teillä on kyllä uudessa talossanne ihan hulppean kokoiset tilukset - kyllä siellä varmasti kelpaa!

   Meiän Pleevi on kyllä aikas sulonen reppana :D

   Poista
 2. Ihania mökkitunnelmia ! Ja upea tuo oksa taulu, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Oi että mä tykkään näistä ihmisten mökkipostauksista! Kamala mökkikuume!! Nyt pitäisi pystyä tämän uuden asunnon hankinnan kanssa ajattelemaan jotenkin (taloudellisesti) järkevästi, jotta olisi vielä joskus varaa myös omaan mökkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me just juhannuksena mietiskeltiin, ettei meillä varmaan ikimaailmassa olisi varaa mökin ostoon - onneksi on tämä vanhempien kesäpaikka :) On se mökkeily sen verta kivaa kuitenkin!

   Poista
 4. Ihania kuvia! Mun juhannus oli myös hyväsäinen, joku voisi jopa sanoa, että pääsisäiseksi ihan mahtava :D yhtään ei tullut vettä eikä varsinkaan niitä rakeita, päijänteen rannalla oltiin :)

  Ja täysin samaa mieltä, mökkeily on pieninä palasina varsin mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuolla tais lauantaina aamutuimaan tulla niitä rakeitakin! No, onneksi nukuin silloin :D

   Mäkin olin Päijänteen rannoilla "mökkeilemässä" duunin puolesta pari viikkoa sitten, siellä uskalsin talviturkinkin heittää, kun vesi oli 20 astetta lämmintä. Juhannusuinnit jäi kyllä väliin, kun järvi oli tuolla 14-asteinen, huh!

   Poista