sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Telttaretki

Eilen illalla meillä telttailtiin! Ei tosin tällä kertaa lähdetty merta edemmäs kalaan, vaan pystytettiin teltanrohjake omalle pihalle. Meillä olisi nimittäin tarkoitus tehdä kesän aikana muutama Suomi-reissu teltta takakontissa, ja kyseinen kapistus on odotellut varastossa kunnon tarkastamista jo hyvän aikaa. Viimeksi kun teltta on ollut käytössä joskus vuonna kivi ja kirves kesäfestareilla, mutta kaikeksi ihmetykseksi se oli pysynyt priimakunnossa lähes kymmenen vuoden säilytysrupeaman ajan. Terassin sohvatyynyjen ja pehmusteiden avulla teltasta tuli pehmoinen pesä, ja alapihalla haettiin aidon telttaretken tunnelmaa myös kyhäämällä nuotio puugrilliin ja paistamalla hiilloksella tikkupullaa. 

Ja mikä parasta, illan päätteksi pääsi omaan sänkyyn nukkumaan :) Seuraavalla kerralla taidetaan kuitenkin telttailla hieman autenttisemmissa metsämaisemissa, kunhan keksitään sopiva kohde telttaretkelle. Nuuksiota ollaan mietitty yhtenä vaihtoehtona, mutta mikä jottei pidemmällekin loman aikana lähtisi. Löytyykö teiltä suosituksia?

2 kommenttia :

  1. Ihana :) tulee juurikin lapsuus/ nuoruus mieleen. Hyvä idis telttailla vaikka omalla pihalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mullekin tuli kyllä lapsuusfiilikset :) Olin silloin kesäisin tosi kova telttailemaan omalla pihalla, vaikka usein yöllä hilpaisinkin nukkumaan omaan sänkyyn, kun alkoi pelottaa :D

      Poista