perjantai 6. kesäkuuta 2014

Varvastossuaika

Tänään tuli siivottua viimeisetkin talvi- ja kevätkengät talviteloille eteisestä kuleksimasta, ja samalla sain aikaiseksi kaivaa komeron perukoilta esiin loputkin kesälempparit - kumitossut! Yhdet olinkin kollannut esille heti kevätauringon ensi säteiden lämmittäessä, mutta muita en ollut vielä vaivautunut etsiskelemään. Joku voisi sanoa, että Havaianasit ja muut ovat puhtaasti biitsitossuja, mutta minä ainakin huitelen niillä menemään pitkin kesäkatuja ihan surutta. Töihin tai iltaa viettämään en nyt varvastossuissa sentään lähtisi, mutta muutoin antaa mennä vaan :) Hyvät kun löytää, ei tarvitse myöskään kantaa huolta jokakeväisestä vitsauksesta, hiertyneistä varpaanväleistä. Itselläni toimiviksi olen todennut Havaianasin lisäksi brasilialaisen Ipaneman flip flopit. Se on kuulkaas kumitossuaika nyt!

Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia :

 1. Onpa ihanat nuo rusettikoristeiset! Onko nekin Havaianasit? Pakko saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on Ipanemat, näyttävät olevan tarjouksessakin tällä hetkellä UK-sivustolla: http://www.ipanemaflipflops.co.uk/gisele/ipanema-gisele-bundchen-hawaii-flip-flop-white.html :)

   Poista
 2. Ihania varvastossuja sulla. Kyllä noilla kelpaa kävellä missä vain!

  VastaaPoista
 3. Lähti tilaukseen nuo rusetilliset, kiitos vinkistä! Me ollaan lähdössä häämatkalle ensi kuussa, niin tulevat tarpeeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli nuo mukana häämatkalla, sopivat tilanteeseen mainiosti :) Ihanaa häämatkan odotusta teille!

   Poista