torstai 5. kesäkuuta 2014

Vuotta vaille kolkyt

Tänään on ollut meikäläisen viimeinen kakkosella alkava synttäripäivä. Jotenkin vuosien täyttäminen ei enää hetkauta suuntaan tai toiseen; ei siis megabileitä tänäkään vuonna. Jos ensi vuonna sitten, kun pyöreitä pärähtää mittariin? Sen sijaan aloitin päiväni kukonlaulun aikaan suuntaamalla Joensuuhun työasioissa. Iltapäivällä ennen kotiinlähtöä ehdittiin tosin työkaverin kanssa fiilistellä muutama tunti kaupungin superhelteistä keskustaa ennen lennon lähtöä ja otettiinhan me siinä synttäriskumpatkin. Ihan mainio synttäripäivä, varsinkin, kun pääsi vielä illaksi kotiin! 

12 kommenttia :

 1. Iloista synttäriä! Ja kas, Teatteriravintola onkin päässyt kuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Jes, nyt saatiin terassille myös nimi - me vaan suunnattiin läkähdyttävässä yli 30 asteen lämpötilassa ekalle kivannäköiselle terdelle, missä oli aurinkovarjo! :)

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää! Täälläkin skumppa on jo ihan tarpeeks vuosien lisääntyessä ja sulle tiedoks, että elämä 30-vuotiaana (ja vähän yli) on mukavaa sekin! ;) Mukavaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, eipä tää elo ole tässä viimeisten vuosien aikana synttäreistä sen kurjemmaksi (ainakaan :D) muuttunut, joten hyvillä mielin mennään kohti seuraavaa vuosikymmentä! Kivvaa loppuviikkoa myös sinne :)

   Poista
 3. Ihanaa, onnellista synttäripäivää♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä tänäänkin :) Mikään (vähinten synttärit) ei ole liian pieni syy skumpalle! ;)

  VastaaPoista