maanantai 14. heinäkuuta 2014

Blogihyllykkö

No nyt on meilläkin blogihyllykkö - nimittäin monille varmasti vanha tuttu String Pocket. Olin jo taannoin Hulluilla päivillä kantamassa sitä kassan kautta kotiin, mutta muutinkin viime hetkessä mieleni. Jokin aika sitten hylly oli Vepsäläisen kampanjatarjouksessa hintaan ysiysi ja kävin sen noutamassa kotiin, kun tällä kertaa minulla oli sille paikkakin mietittynä valmiiksi. Olohuoneen vastainen seinä alakerrassa kun on huutanut tyhjyyttään jo hyvän aikaa - viime vuonna siinä oli kalenteri, mutta tänä vuonna sellainen jäi hankkimatta. Siihen se sitten asettui vallan somasti - täytteet nyt ovat tällä hetkellä vähän mitä sattuu. Ainakin tuo lattialämmityksen säätöyksikkö pitäisi saada paremmin piiloon jonkin esineen taakse.
Jos tuohon paikkaan kyllästyn, löytyy hyllylle uusi seinusta esimerkiksi työhuoneen puolelta. Tällä hetkellä se kuitenkin passaa paikalleen alakerrassa mielestäni vallan mainiosti!

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tää on kyllä nätti ja näppärä, ja sopii moneen paikkaan :)

   Poista
 2. Jee, huippu juttu, että säkin tartuit tarjoukseen (mä myös):)! Ihana hylly♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanalta näyttää... meillekin kotiutui juurikin samasta alesta samainen hylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkään itse tätä mietin, mutta onhan se nyt tosi kiva! :))

   Poista
 4. Mä tahtoisin tuollasen keittiöön! Ehkäpä mustana... En vielä tiedä väristä, mutta kivahan tuo olis! Pitänee odotella jotain alea jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin halunnut tämän keittiöön, mutta meille ei sinne saa oikein enää mitään seinille :P Nää on aika usein alessa, ainakin Stockan hulluilla päivillä & kantistarjouksessa oon nähnyt, ja pari viikkoa sitten oli tosiaan Vepsäläisellä :)

   Poista
 5. On se kyllä ihana ja nuo esineet sopii tosi kivasti hyllyyn! :)

  VastaaPoista