maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kyläreissulla

Lauantain alkuperäisenä suunnitelmana oli lähteä Koffariin kuuntelemaan ilmaista musaa, mutta Rikun puhelimeen oli ilmestynyt viesti, jossa tarjolla oli vielä sitäkin houkuttelevampi vaihtoehto. Pakattiin yökylätavarat messiin, kurvattiin kaupan kautta hakemassa pienet tuliaiset ja otettiin suunta kohti Hämeenlinnaa! Ystäväpariskunta muutti niille suunnin muutama viikko sitten ja kutsui meidät näin ex tempore korkkaamaan terassinsa uuden grillin - ja tottahan me lähdettiin mieluusti matkaan :)Ohjelmassa oli kuulumisten vaihtoa, ihan liikaa ruokaa, maailman leppoisimman vaavin ihastelua ja loppuillasta arvatenkin potkupalloa. Mä niin tykkään lähteä tällaisille etukäteen suunnittelemattomille pikku reissuille, ne piristävät viikonloppua ihan omalla tavallaan! Varsinkin kun tämän loman aikana suuremman kokoluokan matkat jäävät mitä luultavimmin tekemättä, kun tuo terassiprojekti näemmä imaisee pennosen jos toisenkin. Kyseinen proggis muuten junnaa tällä hetkellä paikoillaan, sillä poreallas on myöhässä ainakin parin viikon verran, eikä terassia oikein voi ryhtyä rakentamaan ennen sen saapumista. Pihan nurkka on edelleen auki kaivettu monttu, mutta mikäs kiire tässä - etenee kun etenee, onhan tässä vielä kesää elettävänä!

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa tosi kivalta. Extemporee jutut ovat joskus niin paikallaan ja rikkovat kivasti normiarkea. Kelasinkin viestejä taaksepäin ja huomasin että teillä on jotain kivaa projektia meneillään. Tsemppiä siihen ja kiva nähdä mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on tää projekti hieman vaiheessa tällä hetkellä, argh. Mutta eiköhän vielä päästä loman aikana rakentamaan! :)

   Poista
 2. Rauhalliset kesäviikonloput ystävien kanssa grillaillen on kyllä ihan parasta :) Meilläkin on terassiprojekti käynnissä ja se imee rahan lisäksi myös AIKAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - mikäpä parempaa kuin istua iltaa hyvässä seurassa ruuan ja juoman äärellä :) Meillä on tällä hetkellä niin holdissa toi proggis, ettei siihen saa työtunteja kulutettua (toki suunnittelukin on vienyt aikansa), mutta eiköhän mekin päästä vielä hommiin, heh!

   Poista