tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pronssinsävyä pihapöytään


Olen hiljalleen yrittänyt hankkiutua eroon niistä muutamista mustista jutuista, joita on tullut terassille hankittua. Musta ei vaan sovi meidän terassille, vaan hyppää pienemmissäkin yksityiskohdissa ikävästi silmään - näin ainakin omasta mielestäni. Siksipä mustista, möhköistä kynttilänjaloista tuli varaston uumenista löytyneen jämäspraymaalin avulla pronssinhohtoiset. Mycket bättre!

Muitakin pieniä projekteja on meneillään - niistä ehkä lisää loppuviikosta. Eilinen vierähti pitkälti Turun suunnilla Ruisrockista toipuen; hotellista sai kuuteen saakka lisäkirjautumisaikaa vaivaisella parilla kympillä, mikä oli ehkä paras idea koskaan. Sai nukkua pitkään ja sen jälkeen paistatella päivää kylpylässä ja kahvilan terassilla ihan rauhassa. Iltapäivällä käväistiin vielä keskustassa tarkastamassa, että jokilaivat olivat paikoillaan (siellähän ne), joten kotiin päästiin vasta ysin pintaan illalla. Oli kyllä ihan loistava minireissu! 

Helteistä viikkoa kaikille :)

4 kommenttia :

 1. Ihanilta näyttää! Meillä on piha niin kesken, että hieman kateellisena katselen muiden ihania puutarhoja ja pihakalusteita :) Ehkä syksyksi jo keretään uudelle terassille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meilläkin tuo piha on tällä hetkellä ihan hyrskyn myrskyn - toivottavasti meilläkin päästään uudelle terassille mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Kivoja kynttilänjalkoja! Pitäisi itsekin maalata kuparilla vanhoja kynttilänjalkoja, niitä löytyy kaapista vaikka kuinka :)

  VastaaPoista