tiistai 29. heinäkuuta 2014

Wannabe-ulkotakka

Kuten ehkä joskus aiemmin olen saattanut mainita, tuppaan olemaan vähän semmoinen tuleen tuijottelija. Siksi Kampissa asuessamme haaveilin kovasti kerrostaloon sopivasta  Iittalan Kaasa-takasta, jota en koskaan tullut hankkineeksi. Nykyiseen kotiin muutettuamme sain onnekseni ihkaoikean takan, joka on tulilla viileämpään aikaan joka ilta. Kesällä sitä ei tietenkään poltella, eikä alapihalla harvakseen lämpiävä puugrillikään ole onnistunut näin kesällä tyydyttämään elävän liekin kaipuuta. Siksi olenkin haaveillut erilaisista lyhdyistä pihamaalle, kuten Steltonin Fuegoista. Puhtaasti kustannussyistä moinen on jäänyt hankkimatta, mutta jokin aika takaperin alelöydön, jonka kannoin muikean hymyn kera kassan kautta kotiin!
Tähän, bioetanolilla toimivaan lasiseinäiseen lyhtyyn katseeni sattui puolivahingossa lähi-Prisman kotiosaston alimmaisella hyllyllä. Raukka oli aivan pölystä harmaa ja pakettikin oli mennyt hukkaan, mutta hinta ei myöskään päätä huimannut: se lähti mukaan kuudellatoista eurolla. "Minitakka" nököttää nyt pimenevien kesäiltojen ilona terassin pöydällä. Loistodiili!

10 kommenttia :

 1. Hieno löytö! Ihana pikkutakka – ja mihin hintaan! Tuota tuijottelisin minäkin ihan mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Oon itsekin ihan fiiliksissä tästä, varsinkin kun nyt illat alkavat hiljalleen pimentyä!

   Poista
 2. Oho, tuo oli varsinainen löytö! Hieno pikkutakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Matelevasta kassajonosta nopeasti pinkaisin kurkkaamaan lähelläolevat sisustushyllyt ja siellähän se oli :)

   Poista
 3. Haukan katseesta on hyötyä, mahtilöytö!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä! Uudelle terassille ajattelin tälle paikkaa, hmm hmm :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. :)) Just sopivan simppeli meille, tykkään!

   Poista