maanantai 18. elokuuta 2014

Case terassiremppa

Koko loppukesän paikallaan jurnuttanut piharemontti ryyditettynä ulkoporeallasfiaskolla alkaa hiljalleen kääntyä voiton puolelle. Long story short: maahantuoja lupasi toimittaa altaan pihallemme suunnilleen puolessatoista viikossa, nyt on kulunut päälle puolitoista kuukautta. Palveluasenne kyseisellä putiikilla oli aika lailla nollilla; itse sai jatkuvasti olla kyselemässä, tiedustelemassa ja ihmettelemässä - meille ei vapaaehtoisesti tiedotettu myöhästymisistä, niiden syistä, saati arvioidusta kestosta yhtikäs mitään. Rautaista asiakaspalvelua kerrassaan: asiakas viikkojen ja taas viikkojen ajan pimennossa, hyvä kun edes kerran taisivat pahoitella. Jaksoimme sinnikkäästi odottaa, sillä ei tehnyt mieli lähteä tilaamaan ja odottelemaan allasta muualta, ja terassikin oli mitoitettu tilaamamme altaan mittojen mukaan. Joku pohja se meidänkin säkissämme kuitenkin on: tänään purimme kaupat. Pitäkää altaanne, mokomat. 

Kuva täältä - ehkä se ei täällä Suomen kamaralla ihan tältä näytä, mutta ainahan voi haaveilla ;)

Viikonlopun aikana etsiskelin kuumeisesti eri vaihtoehtoja; millä firmalla mahtaisi olla varastossa suunnilleen samankokoista allasta suurin piirtein samassa hintaluokassa? Tilaamaan emme tosiaan halunneet mielellämme lähteä, sillä toinen odottelukierros ei kesän hiipuessa syksyä kohti kuulosta alkuunkaan houkuttelevalta. Eilen muistin, että Kodin Terrasta terassikamoja hakiessa oli heidän aulassaan tönöttänyt ihan mukiinmenevän oloinen allas - hieman aiottua isompi ja jonkin verran kalliimpi, mutta varteenotettava vaihtoehto kuitenkin. Ajeltiin saman tien katsomaan, ja kaupat hierottiin kokoon näytillä olevasta, pölyjen pyyhkimistä vailla siististä mallikappaleesta, josta saatiin vielä neuvoteltua kukkaroystävällinen hinta. Nyt helpottaa huomattavasti - olen päässyt jopa ihan oikeasti näkemään sen altaan, joka meille on tulossa. Suunniteltuun tuli lisää puoli metriä leveyttä ja yksi istumapaikka, mistä en ole laisinkaan pahoillani.

S-ryhmästä nyt voi olla mitä mieltä tahansa, mutta lähirautakauppamme, Tuusulan Kodin Terra, on päässyt totisesti yllättämään positiivisesti erityisesti asiakaspalvelullaan tämän kivikkoisen projektin aikana useampaankin kertaan! Eikä muuten ole maksettu mainos. Hyvästä palvelusta kerron mielelläni eteenpäin, ala-arvoisen asiakaspalvelun kohdalla tulee useimmiten vain äänestettyä jaloillaan.

Tällä viikolla ei millään ehdi terassin kimppuun, kun viikonloppukin on täynnä juhlia, joten toimitus sovittiin ensi maanantaille. Viikon kuluttua siis päästään vihdoin toimeen - ehkä tämä fiasko vielä iloksi muuttuu?

10 kommenttia :

 1. Jee, hienoa, että saatte nyt altaan! Varmasti oikea päätös ja jospa pistäis tuolla ekassa firmassakin vähän miettimään asiakaspalvelustrategioita uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan sitä tosiaan jo odoteltukin! :) Ei vaan pysty ymmärtämään, miten ala-arvoista asiakaspalvelua joissain firmoissa vielä tähän maailmanaikaan voi olla :P

   Poista
 2. Hitsi, mikä harmitus :( Onneksi saitte nyt uudelta toimittajalta parempaa palvelua! On varmaan mieletön fiilis pulahtaa omaan altaaseen ensimmäistä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tässä ehditty jo hampaita kiristelemään useampaan otteeseen, kun yhdessä välissä näytti siltä, että ainoat altaat, joita Suomessa maahantuojilla on varastoissa, olivat reilun tonnin kalliimpia kuin tilaamamme. Tää meni ihan hyvin näin!

   Poista
 3. Huh huh, melkonen fiasko tosiaan. Onneks nyt näyttää jo valoisammalta poreammeen suhteen :) Ja Tuusulan Kodin Terra on meidänkin vakkari K-Rauta 75:sen lisäksi. Oikein mallikasta palvelua molemmissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut! Pieni pakko päästä väsäämään tuo terassi valmiiksi, ennen kuin maa alkaa jäätyä, hehe :D

   Poista
 4. Jes, mahtavaa, että allas on vihdoin matkalla!!

  VastaaPoista
 5. No voi harmi :(. Onneksi kuitenkin nyt löysitte altaan ja pääsette vielä nauttimaan sinne pimenevässä syksyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just viileisiin syys- ja talvi-iltoihin mä olenkin eniten tuota odottanut: lämmintä vettä, kylmä ilma ja kirkas tähtitaivas, jee!

   Poista