sunnuntai 17. elokuuta 2014

Olohuone kuvissa

Zoomailin illansuussa joutessani sohvalla makoilevaa kissaa ja samalla tuli näpsittyä pari kuvaa olohuoneesta, vaikkei täällä juuri mitään muutoksia ole tapahtunut sitten - öh - koskaan. Kissan voi bongata näemmä useammastakin kuvasta; eipä se paljon muuta teekään kuin makoilee sohvalla ja välillä hyppää ikkunalaudalle nuuskimaan maailman tuulia avonaisen ikkunan raosta. 

Olohuone on omaan makuuni turhan tummanpuhuva, etenkin kun tila on suhteellisen pieni ja muuhun alakertaan verrattuna matala. Seuraava sohva saa todellakin olla vaaleampi ja sirompi - vanhalla mustalla mennään vielä jonkin aikaa. Lisäksi tila on kartion mallinen ja etenkin television päädystä kapea: esimerkiksi uutta tv-tasoa ei tahtonut löytyä sitten millään, eikä telkkaria uskalla laittaa seinään kiinni. Nykyinen telkkarisysteemi onkin tehty purkamalla vanha tv-taso osiin ja käyttämällä siitä muutamaa levyä. 

Viime talvena kokeilimme myös vaihtaa sohvan ja ruokapöydän paikkoja: takan eteen olisi tullut oleskelutila ja tästä huoneesta ruokailutila. Televisio oheishärpäkkeineen olisi saanut siirtyä työhuoneeseen, sillä kumpikaan meistä ei juurikaan telkkaria katso. Ei muuten toiminut alkuunkaan! Ruokapöytä oli tilaan aivan liian suuri ja sohva taas nykyisen ruokailutilan kohdalla auttamattomasti liian pieni. Olohuone siis pysyköön paikoillaan - tulevaisuudessa tosin pyrin saamaan tätä nurkkaa väreiltään hieman vaaleammaksi!

8 kommenttia :

 1. Meille on tulossa myös musta sohva ja tummat sävyt miellyttää silmää kovin valkoisen aiakauden jälkeen. Joten kivalta näyttää näinkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en varmaan ihan valkoista sohvaa tahtoisi, eläinkodissa aika nou-nou :) Tuo möhkäle on vaan tuohon tilaan turhan iso ja tuntuu vievän kaikki valonrippeet koko huoneesta :D

   Poista
 2. Ootko ajattelut, että voisit "keventää" tummaa sohvaa vaaleilla sohvatyynyillä? Se toimii itseasiassa aika kivasti ja varmasti tuossakin tilassa hyvin kun on siellä vaaleetakin pintaa aikas paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanharmaat päälliset minulla olikin tuossa sohvalla jonkin aikaa, mutten tykännyt yhtään. Täytyy ehkä joskus kokeilla vielä vaaleampia päällisiä :)

   Poista
 3. Teilläkin on sisustukseen sopiva kattikatala :) Mä vaihdoin pitkään valkoiset sohvat harmaaseen tai päälliset tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se tuntuu aina ilmestyvän kaikkiin kuviin vähintäänkin hännän mitalla, jollei varta vasten hätistä pois :D Mäkin tykkäisin harmaasta sohvasta, muutamia hyviä vaihtoehtoja onkin tullut tallennettua jo haavekansioihin ;)

   Poista
 4. Ihana kisuli kuvissa <3 Täällä just eilen tuskailin kuinka haluaisin uuden sohvan. Vaalea meille ei sovi eläinten vuoksi, mutta harmaa olisi aika kiva.
  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on minunkin suosikkini tällä hetkellä - värikkääseen kyllästyy liian nopeasti, valkoinen on aika lailla poissa laskuista ja musta liian tumma :)

   Poista