perjantai 8. elokuuta 2014

Ruokailutilan uusi matto

...tai noh, uusi ja uusi - johan sen jo kuukausi sitten ostin. Meillä oli ruokapöydän alla aiemmin Ikean hiekanvärinen matto, joka tässä parin vuoden aikana oli ehtinyt kokea kovia niin takan kuin eläinystävienkin toimesta. Sen aika oli siirtyä terassille, kun löysin tämän maton Stockmannin alemyynneistä puoleen hintaan. Ruokailutilaamme on ollut melko hankala löytää uutta mattoa, sillä koon täytyy olla just eikä melkein; yhtään tätä suurempi matto ei takan ja ulkoseinän rajaamaan tilaan mahdu (tämäkin olisi voinut olla "joitakin" senttejä kapeampi), ja pienempikokoinen matto taas näyttää hölmöltä ison ruokapöydän alla. Väri ei juurikaan muuttunut, mutta nykyinen on paljon pehmoisempi ja mukavampi jalan alla. 


Pakko tunnustaa, että ensimmäinen työviikko loman jälkeen on vaatinut veronsa; tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, kun ei tullut sopeutettua unirytmiä kunnolla työmoodiin jo ennen loman loppumista! Ja loppuviikkoon pamahti vielä tuo surullisenkuuluisa tilanne rakkaan rajanaapurimme kanssa, huh ja harmistus. Blogijuttuja ei olekaan tullut viime päivinä suuremmin mietittyä, mutta nyt viikonloppuna on taas aikaa palata harrastuksen pariin :) Pää on kuitenkin tällä hetkellä melko tyhjä postausaiheista, joten jos vinkkejä tai toiveita aiheista löytyy, niin antakaa palaa!

Aurinkoa viikonloppuun kaikille!

8 kommenttia :

 1. Tosi magee matto, kiva neutraali väri :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Kyllä taas jonkin aikaa tulikin etsittyä lattian kanssa sopivaa väriä oikeessa koossa, huh!

   Poista
 2. Minkä merkkinen matto mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en yhtään muista! Ei mitään "erityistä" merkkiä siis, siinä taisi olla samanlaiset tagit kuin olkkarin matossamme, joka on myös Stockalta hankittu "reilun kaupan" matto (http://www.care-fair.org/) :)

   Poista
 3. Aivan ihana matto ja sopii niin mainiosti teille :)

  VastaaPoista