torstai 28. elokuuta 2014

Sohvaihastus: Fusion

Koko viikko ollaan nyt pykätty kasaan tuota terassia, ja pian alkaa näyttää jo melkein valmiilta! Melkein koko kansi ollaan saatu laudoitettua, ja tänään olisi vuorossa portaan tekeminen. Ukkoskuuro yllätti äsken, ja tulin sisälle pitämään sadetta selaillen jotain kalustekatalogia. Melkein ensimmäiseltä sivulta silmille pomppasi BoConceptin Fusion-malliston sohva, joka näyttäisi melko lailla täydelliseltä meidän olohuoneeseen. Kas, tällainen: 
Laverinomaisen sohvan on suunnitellut japanilainen, Oki Saton luotsaama suunnittelutoimisto Nendo yhdistellen japanilaista estetiikkaa tanskalaiseen funktionaalisuuteen lisäten inspiraatioksi origameja. Moduulisohvan jalat voi valita kahdesta eri mallista ja päällystevaihtoehtoja on peräti 90. Itse saattaisin päätyä jopa kuvan vaaleaan Bahia-nahkaan, sillä väri ei ole ihan kirkkaanvalkoinen, mikä meille on ihan mahdoton vaihtoehto. Tykkään kovasti tuosta, mummolastakin tutusta ja nykyaikaan päivitetystä laverimallista ja siitä, että sohvasta saa ihan erinäköisen tyynyjen paikkoja vaihtelemalla. Lisäksi tämänmalliselle sohvalle voisi tarvittaessa majoittaa myös yövieraita. Sohva on vieläpä hinnoiteltu sen verran maltillisesti, ettei sen välttämättä tarvitsisi jäädä edes haaveen tasolle, joten katsotaan! 

4 kommenttia :

  1. Oih, upea! Meillä on BoConceptin sohva huopapäällysteellä ja ahkerasta päivittäisestä makoilusta huolimatta edelleen kuin iskemätön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että on kestänyt :) Meilläkin noita muutamia juttuja BoConceptilta, ja tyytyväisiä ollaan niihin oltu!

      Poista