tiistai 12. elokuuta 2014

Syksyn suunnitelmia

Etenkin iltaa kohden synkkä ja sateinen, joskin vielä kesänlämpöinen päivä vei ajatukset syksyyn. Vannoutuneena kesän lapsena ihmetyttää, kun syksyn tulo ei ainakaan vielä aiheuta puristusta rintakehään ja vilunväristyksiä koko kroppaan; ovatko helteet tehneet höperöksi? 

Alkusyksyn suunnitelma numero yksi on saada tuo terassi valmiiksi. Sorit vanhan kertauksesta ja jankkauksesta, mutta kyllä vaan ärsyttää, kun piha on ollut hyrskynmyrskyn yli kuukauden ajan. Tällä hetkellä tilanne on se, että maahantuoja edelleen selvittää, minne rahdissa kadonneet altaat meille ja kuulemma useammallekin muulle pk-seutulaiselle tilaajalle ovat voineet kadota. Kyllä silti kummastuttaa, kuinka noinkin massiivinen tuote voi kadota kuin pieru saharaan nykyaikaisten logistiikkajärjestelmien aikakaudella, vieläpä EU:n sisäisessä rahdissa?! Ei muuta kuin odotellaan ja yritetään pysyä positiivisina; kaikkein eniten olen kuitenkin odotellut niitä pimeitä syys- ja talvi-iltoja, jolloin voi pulahtaa ulos lämpöiseen veteen! Peukut ja varpaat pystyyn, eikö vaan?


Ajattelin nyt syyskaudella kokeilla myös jotain ihan uutta: tuli ilmoittauduttua aikuisbaletin alkeisryhmään! Jo useampana syksynä olen halunnut aloittaa moisen, mutta sopivaan aikaan sopivassa paikassa pidettävää ryhmää en ollut onnistunut löytämään. Jokin aika sitten huomasin ihan meidän kotikulmilla syyskuun alussa käynnistyvän maanantai-iltaryhmän, johon ilmoittauduin oitis. Olen ihan innoissani: alkais nyt jo :) Olen joskus pikkutyttönä harrastanut balettia jonkin aikaa, mutta luistelu vei silloin mennessään. Myös sopivaa yksinluistelun hömppäryhmää olen yrittänyt tuloksetta löytää jo useamman vuoden ajan - ehkä senkin aika koittaa vielä joskus?

Sen kummallisempia syksysuunnitelmia ei ole vielä tullut tehtyä; viikonloppumatkailu kyllä houkuttelisi kovasti, kun hetkeen ei ole tullut kotimaan rajojen ulkopuolelle matkusteltua. Kesän reissupläänien kariutuminen ei näin helleheinäkuun jälkeen harmita, mutta reissujalan kutina on silti kroonista. Jotain vaihtelua kotisohvalle, kiitos! Löytyykö teiltä hyviä vinkkejä tunnelmallisista viikonloppumatkakohteista syksyyn? 

8 kommenttia :

 1. Suosittelen Roomaa. Käytiin siellä alkukeväästä mutta varmasti myös syksyllä kiva paikka viettää pidennetty viikonloppu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itse asiassa muutama vuosi takaperin Roomassa käynytkin syyskuun lopulla, oli kyllä kesäiset säät ja upeat maisemat silloinkin! :)

   Poista
 2. Voi jessus, että voi allas kadota tai altaat! Täällä on kaikki ristissä, että löytyy ja saatte sen pian kotiin. Mäkin odotan täällä syksyä, nyt alkaa nämä kuumat kelit jo riittää. Muutenkin syksy on lempi vuodenaikani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Eipä tässä auta muu kuin ootella, ootella ja vielä kerran ootella, kun kauppaakaan ei huvittaisi lähteä purkamaan ja odottelemaan taas lisää jostain muusta paikasta tilattuna :/

   Joo, helteet alkaa tältä kesältä olla munkin mielestäni jo vähän nähty :D

   Poista
 3. Ei helevetti noi kadonneet altaat :D ei oo todellista!
  Mäkin suosittelisin jotain kaupunkikohdetta missä on vielä lämmintä näin syksyn ollessa jo nurkan takana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä odotellessa kieltämättä alkaa jo hermot venyä ja paukkua äärimmilleen :P

   Poista
 4. En halua mitenkään masentaa, mut meillä kaverit tilasi paljun joka piti etukäteen maksaa. Paljusta ei sen koommin ole kuulunut mitään. Samoin kävi muutamalle muulle niitten tutulle. Joku huijaus oli kyseessä. Oli kuulemma todella halpa, hassu kun eivät siinä vaiheessa epäilleet mitään. Mutta toivottavasti teidän tapaus ei ole samanlainen. Mukavaa syksyä ja kovasti odotellaan poreilevia postauksia. Toivotaan että saatte altaan pian ja pääsette nauttimaan ja rentoutumaan syksyn hämärtyvissä illoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikauppaa on tullut käytyä sen verran, että firman tiedot tuli syynättyä aika tarkkaan ennen tilausta, eikä mitään hämärää löytynyt. Nyt vaan näyttää siltä, että eivät syystä tai toisesta (meillä tosin aika vahva käsitys syystä) halua lähettää tilaamaamme tuotetta meille, vaan perua kaupan. Me tietenkin halutaan pitää sopimuksesta kiinni, koska kaupan peruminen olisi meille tässä vaiheessa todella epäedullista, joten katsellaan, kuinka käy :/

   Poista