perjantai 26. syyskuuta 2014

Kodin kulma

Perjantai: paitsi viikon paras päivä, myös siivouspäivä. Meillä kuuraillaan nurkkia kunnolla aina perjantaisin, sillä arki-iltaisin ei todellakaan jaksa tehdä suurempaa siivousta, eikä sen puoleen viikonlopun vapaapäivinäkään huvita heilua imurin varressa. Viikonloppu on ihan ykköstä aloittaa puhtaassa kodissa! Nyt vaan odotellaan vieraita, sillä Rikun äiti on tulossa miehensä kanssa meille kyläilemään. Vieraita on aina mukava saada, itse kun olen nykyisin äärettömän lusmu lähtemään yhtään minnekään viikonloppuisin. Muuten viikonlopuksi ei ole tiedossa sen kummempaa ohjelmaa, vaan yritetään parannella viimeisetkin flunssanrippeet pois kiusaamasta.


Kuvituksena nyt kodin nurkka, joka ei välttämättä ole blogissa näkynytkään, ainakaan usein. Makuuhuoneen sisäikkunarivistö on lyömätön juttu etenkin näin syksyisin, kun aamut tuntuvat olevan päivä päivältä hämärämpiä ja harmaampia. Ikkunat molemmin puolin huonetta tuovat mukavasti lisävaloa ja apua ylösnousemiseen, kun noissa ei ulkoikkunoiden tapaan tarvitse pitää kaihtimia. Nää on näitä pieniä juttuja, joiden vuoksi talostamme niin kovasti tykkään!

Eipä mulla muuta kuin rennot perjantai-illan toivotukset kaikille!

8 kommenttia :

 1. Tosi kivat sisäikkunat.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Onpa upeat ikkunat! Meillä on myös työhuoneessa yksi ikkunaseinä normaali-ikkunoiden lisäksi ja tuo kyllä ihanasti lisää valoa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä ihan parhaat, kun ulkoikkuna makuuhuoneessa on sellaiseen suuntaan, että kaihtimia pitää pitää kiinni oikeastaan aina :)

   Poista
 3. Haastetta pukkaa sinulle blogissani :)

  VastaaPoista