torstai 25. syyskuuta 2014

Minimalisti jos oisin...

...ja kerrostaloon jos halajaisin takaisin, tahtoisin muuttaa tähän Taipeissa sijaitsevaan, Tai & Architectural Designin käsialaa olevaan asuntoon.


Kuvat Kyle Yu, via

Kuvissa näkyy useita esineitä, jotka meillä pohjoismaissa ovat saattaneet muuttua jo miltei kliseisiksi; löytyvätpä meidänkin kotoa nuo Hayn pussilakanat sekä About A Chairit, tuttuja juttuja siis, mutta mielestäni silti kovin ihania. Taitaa tuolla Iittalaakin vilahtaa? Etenkin ruokapöydän takana olevan hyllystön ottaisin meille ihan koska tahansa! 

10 kommenttia :

 1. Uulalaa, mitkä maisemat ikkunoista! Ei sillä, ei hassumpaa itse sisustuskaan ;) Eka kuva pysäytti minut, vaikka en voisi kuvitellakaan tuollaista avohyllykköä meille, mutta kaunis ja rauhallinen se silti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kyllä olevan asunto makeen korkealla, kyllä tuolla kelpais asustaa :)

   Poista
 2. Tämä nyt ei liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta ehkä sen nyt ei ole niin väliä :) Bongasin kaverini avustuksella tällaisen (http://www.blessthisstuff.com/stuff/living/art-decor/conceal-shelf-invisible-bookshelf/) vaihtoehdon kirjahyllylle, ja jotenkin tuli mieleen, että saattaisi olla sun makuun oleva ratkaisu, ainakin näin blogin perusteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttääpä kivalta tuossa viimeisessä kuvassa, jossa noita on useita vierekkäin ja päällekkäin, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Kaunis ja tyylipuhdas koti. Välillä minustakin tuntuu siltä, että haluaisin modernin kodin. Meillä on tällä hetkellä kaikki varsin vastakohtaista :D mutta siksi nautin kun saan selailla kuvia moderneista kodeista. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen kun sais :) Kivaa perjantaita myös sinulle!

   Poista
 4. Täällä just toteutin tuollaisen hyllyprojektin. Tänään teen postauksen hyllystä. Tosin ihan noin minimalistiseen en päässyt, ehkä vähän ajan kuluttua alkaa lopullinen karsinta. Ihania kuvia :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä katsomassa, millainen hylly teille tuli! :) Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 5. Kivoja kuvia ja kivoja yksityiskohtia :) Omaan makuun liian minimalistinen mutta voisi olla aika helppo ja rauhoittava ratkaisu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin makuuni ehkä turhan pelkistetty oikeaa asumista ajatellen, mutta totta totisesti hieno! :)

   Poista