keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pölinää portaikosta

Ylä- ja alakerran välillä meillä on portaat (no kenelläpä ei?). Semmoiset perusportaat: sivut valkoiset, askelmat puunväriset ja kaiteen päällä samaa puuta; askelmissa vielä mustat liukuesteet. Mielestäni aika rumat rappuset, jos totta puhutaan. Ainakin liukuesteteipit ottaisin niistä pois ja saattaisin sutia vähän maaliakin, mutta mies, joka kanssani asuu, ei ole ainakaan toistaiseksi innostunut ideasta. Jos oikein hurjaksi ruvettaisiin, vaihdattaisin pois koko portaat. Tilalle jotain kevyempää, ehkäpä?
 
 
Tuossapa ne kaikessa komeudessaan oikealla. Jos pidetään jalat maan pinnalla, koko portaikon vaihtaminen olisi täysin järjetön projekti, jota tuskin tullaan tähän kotiin toteuttamaan - kunhan haihattelen! Haave oman talon rakennuttamisesta sitten joskus tosi isona elää myös edelleen; yksikerroksista taloa tuskin tulemme koskaan haluamaan, joten ehkäpä minäkin vielä pääsen toteuttamaan unelmien portaikon? Sitä odotellessa muutama huikea portaikkototeutus ihasteltavaksi:
 

 
Onko teillä kotona joitain rakenteellisia ratkaisuja, jotka haluaisit vaihtaa toisenlaisiin?

4 kommenttia :

 1. Minun mielestä nuo teidän portaat näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei vaan tuo portaiden ja jalkalistojen punertava puunväri iske yhtään :/ Listat voisi tosin vaihtaa pois huomattavasti pienemmällä vaivalla, kun ne ovat ehkä vielä portaitakin astetta punertavammat - pitänee harkita :)

   Poista
 2. Tuskailen itsekkin juuri portaiden kanssa, ne on tehty tyylillä "kunhan nyt jotain on" ja ei, ei ne ei ole hyvät. :D Vähän sama kun haluaisin yläkertaan (1½-kerroksinen rintamamiestalo) vessan mutta putkien vieminen näin jälkikäteen yläkertaan on kuulemma älytön idea. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä "valmiina ostetuissa" taloissa on kyllä aina se, kun ei ole itse päässyt kaikkia (niin pieniä kuin suurempiakin) yksityiskohtia viilaamaan, heh :P

   Poista