tiistai 16. syyskuuta 2014

Purjekatos terassille

Tänä vuonna olen myös blogin puolella haaveillut terassin purjekatoksesta useampaankin otteeseen. Kesän loppupuolella asia tuli puheeksi äitini kanssa, ja hän kertoi ostaneensa nelikulmaisen, valkoisen purjekatoksen mökille, mutta sen jääneen kuitenkin käyttämättä. Siispä sain oman purjekatokseni jo jokin aika sitten tarkoituksena viritellä se porealtaan ylle uudelle terassille. Ajattelin, että homma jää ensi kevääseen terassitöiden venyessä syksylle asti, sillä talveksi sitä ei paikalleen tietenkään voi jättää. Ensi lauantaina järkkäämme kuitenkin pienelle porukalle "syysterassikauden avajaiset", joten testiinhän tuo pääsi jo tämän syksyn puolella; jos sattuu tihkuttamaan vettä, antaa se kemuissa edes hieman suojaa kattamattomalle terassille.Viime viikonloppuna pingotimme kankaan terassin ylle, ja se peittää juuri sopivasti porealtaan osan terassista, ja illalla heijastaa hauskasti porealtaan valoja. Kuvia piti lisäillä tänne jo aiemmin, mutta ihan järkyttävä syysflunssa pääsi iskemään ja sitä olen yrittänyt parannella sunnuntaista saakka. Habitarekin jäi tältä vuodelta väliin kokonaan, kun molemmat sairastettiin vuorollaan viikonloppuna. Onneksi messujen parhaita paloja voi bongailla muiden blogeista! Vieläkään ei tämän yskimisen, säryn ja lukemattomien nenäliinapakettien tuhoamisen kanssa tunnuta olevan voiton puolella, höh :(

Joka tapauksessa aurinkoista syysviikkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Tosi kiva! Olen vähän haaveillut samanlaisesta, mutta vaatii isomman terassin kuin meillä nyt on. Tuossa altaan päällä tuo on ihan elementissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon koko levitettynä yllätti kyllä - oli isompi kuin kuvittelin -, mutta saatiin se sentään asettumaan suht hyvin paikoilleen :)

   Poista
 2. Upealta näyttää terassi kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan näköinen terassi! Nuo ovat ihan elävät tulet eikö niin? Tosi tunnelmallista... Ai että.. Täytyykin lukea kaikki postauksesi taaksepäin varmaan parin kuukauden ajalta. Olen nähnyt vilahtavan mielenkiintoisia otsikoita, mutta en ole paljoa ehtinyt lueskella.. :)

  VastaaPoista