torstai 2. lokakuuta 2014

Päivän positiiviset


Välillä arjen pyörityksessä tekee mieli lyödä hanskat tiskiin ja murjottaa. Muistan joskus lukeneeni erään viisaan feelgood-tohtorin opuksesta, että joka ilta kannattaisi kirjoittaa konkreettisesti ylös viisi asiaa, joista päivän aikana on ollut kiitollinen, eräänlainen "päivän positiiviset"-lista siis. Pienempiä ja suurempia asioita. Josko helpottaisi? 

- Se on syksy nyt! Voi hyvällä omallatunnolla sytyttää tulet takkaan, nostaa jalat pöydälle ja lukea matkalehteä koko illan. 
- Viime viikolla ostamani orkidea porskuttaa pöydänkulmalla hyväkuntoisena. Tavallisesti saan kaikki kukat hoidettua hengiltä alta aikayksikön.
- Viikonloppu on jo ihan oven takana; tämä on niitä TGIF-viikkoja, joita varmasti jokaisen elämässä tulee silloin tällöin eteen... Huomenna on viikon paras päivä!
- Kokeiltiin tehdä itse juuressipsejä perunasta, porkkanasta ja bataatista. Niistä tuli ihan mie-let-tö-män hyviä ja rouskuvia. 
- Ikävyyksissäkin voi olla uuden alku. Tällä hetkellä mielessä pyörii vaikka millaisia suunnitelmia ja uusia tuulia, jotka vain odottavat toteuttamistaan. Katsotaan, mitä tuleman pitää...

Näissä tunnelmissa leppoisaa viikonlopun odotusta sinne ruutujen taakse!

4 kommenttia :

 1. Jos olisin lukenut vain tuon viimeisen kappaleen, niin sanoisin että sulla on takana kaikenkaikkiaan loistava viikko. :) Uudet tuulet on aina hyvästä! Itsekin tein vasta isoja päätöksiä ja nähtäväksi jää millainen jälkikaiku sillä oli. :) Tsemppiä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä tää tästä :) Varsinkin kun huomenna alkaa viikonloppu, oujee!

   Poista
 2. Ihana postaus. Missä kuivasitte juureksia, uunissa, kuivurissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtiin oikein kunnon epäterveellisiä rasvapommeja ja käytettiin frittikeitintä :D

   Poista