torstai 30. lokakuuta 2014

Torstain toivepalat

Onko vielä turhan aikaista ryhtyä rustaamaan kirjettä joulupukille? Ei vais, tuskin kirjeeni enää näin vanhana joulupukkia tavoittaisikaan, mutta tänään on ollut taas haaveilupäivä. Hetkeen en ole hankkinut kotiin oikeastaan yhtikäs mitään, joten näin loppusyksyyn tekisi mieli klikata ostoskoriin jotain pientä: lämmintä, pehmoista, tummanpuhuvaa. 


Tulevana viikonloppuna ajattelin korkata kuukauden vaihtumisen kunniaksi glögikauden. Koska kyseessä on talven lempparijuoma, ansaitsisi se myös omat spessumukinsa kaappiin. Pantonen Universe -kupit tai vaikkapa Design House Stockholmin kiviaineksesta valmistetut Spin-kupit sopisivat tarkoitukseen mainiosti. Talvisiin kattauksiin tahtoisin hankkia myös vaaleat lautasliinat, esimerkiksi Artekin Siena -puuvillaliinat

Kynttilänjalkoja, tuikkukuppeja ja lyhtyjä meillä saattaa olla ehkä Rikun mielestä riittämiin, mutta itse olen hieman toista mieltä. Alakerran aulan seinälle sopisi useampikin Menun POV-kynttilänjalka, ja terassille vaikkapa Steltonin kuparikuoriset öljylamput tai Menun Fire Hurricane -lyhdyt.

Vielä jotain pehmoista: vilukissalle viileisiin iltoihin Pia Wallénin ristikuvioinen viltti, ja samaa teemaa jatkavat tyynynpäälliset Society6-verkkokaupasta. Society6:n valikoimista kelpaisivat myös pussilakanasetti sekä tyynynpäällinen poron silhuetilla. Vähän joulufiilistä syksyn keskelle, katsokaas!

8 kommenttia :

 1. Ihania juttuja olet poiminut, kelpais mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jotain näistä onnistun vielä loppusyksyn aikana hamstraamaan, heh :)

   Poista
 2. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
 3. Heippa! Blogissani olisi sinulle haaste http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/11/10-000-euroa-sisustusrahaa.html
  Pääset unelmoimaan toistekin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet kerännyt. Nuo rastityynyt etenin, pitäisköhän tekaista sellaiset itse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis! Itse ryhdyin heti funtsimaan, josko yrittäisi itse tuunailla mustapohjaisena ja valkoisella ruksilla :)

   Poista