sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Hintsusti joulua kotiin

Koska aattoon on enää päivää päälle kuukausi ja saatiin lumi maahan tähänkin kaupunkiin, kaivoin perjantai-iltana varaston kätköistä joulusäläkassin, jota olemme viimeisen parin vuoden ajan kartuttaneet - sitä aiemmin emme tainneet kynttilöitä lukuunottamatta omistaa yhtään joulukoristetta. Vieläkin kaikki mahtuvat yhteen tavaratalon paperikassiin, joten ei tässä sentään hulluttelemaan olla ryhdytty vieläkään... Saa nähdä, kasvaako arsenaali muutamalla pikkuesineellä vielä tänä vuonna; itse haikailen isoa enkelikelloa, joka on lapsuudesta tuttu, mutta jollaista en onnistunut viime vuonna pienestä etsintäoperaatiosta huolimatta löytämään, ainakaan sopuhintaan. 
Olen ollut tosi laiska tässä kuussa niin blogin kirjoittamisen kuin lemppariblogieni seuraamisenkin osalta; ajatukset ovat pyörineet ihan muissa sfääreissä, eikä juttu ole luistanut entiseen malliin. Ja kuten monelle muulle, myös synkkä ja pimeä vuodenaika on asettanut omat haasteensa kuvaamisen kannalta kaltaiselleni kamera-amatöörille... Useampikin postaus on tullut rustattua puolivalmiiksi, mutta kuvat ovat jääneet uupumaan, kun ei ole saanut tartuttua kameraan. Mutta kyllä tämä tästä loppuvuotta kohden vielä aktiivisemmaksi muuttuu! 

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille :)

7 kommenttia :

 1. Kaunista! Kaivelin tänään kanssa omia joulukasseja viimein varaston pohjalta ja totesin, että olen onneksi saanut omat jouluvarastoni pidettyä aika vähissä. Tänä vuonna joulu tulee olemaan varmaan aika hillitty.

  Minulla on myös jäänyt blogien lukeminen tosi vähälle, koska tuntuu ettei aika riitä vain nyt mihinkään. Yritän tässä hiljalleen taas palata takaisin normaaliin rytmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan onneksi on pysynyt hyvin lapasessa tuo joulujuttujen määrä - eipä niille oikein olisi säilytystilaakaan, joten ei parane ahnehtia :)

   Poista
 2. Meillä jouluisia tavaroita on useampi laatikko, just tänään niitä kaiveltiin varastosta mieheni kanssa… Mutta aion kyllä olla melkoisen tiukkana ja nakata kirppikselle kaikki sellaiset härpäkkeet, joita ei silmä enää siedä :D Kuvaaminen on joo haasteellista, muutama valoisa tunti päivässä, jos sitäkään! Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja nekin hyvän valon tunnit on tullut arkena kulutettua työtuolia, eli silloinkaan ei usein kuvailemaan pääse :P Kivaa viikkoa myös sinne :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Minäkin kaivoin joy-kynttelikön esille eilen. Kuvaaminen on todellakin nyt haastavaa, tulenkin töistä kotiin aina tukka putkella ja ensimmäiseksi kamera laulamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuntunut tuo kynttilöiden määrä kasvavan koko ajan syksyn edetessä, ja kasvaa varmaan vielä edelleen, hehe :)

   Poista