keskiviikko 31. joulukuuta 2014

No ne alet

Net-a-Porterin talvialennusmyynti on katala kaveri. Tällä kertaa sentään lähinnä hyödyllistä ja perus-perusvaatetta, jollaisten täydennyksiä olen kipeästi kaappiini kaivannut. Ihan huokeaan hintaankin vielä (toimhuom kaikkea "turhaa" kulutusta vastustavalle äidilleni, joka saattaa hyvinkin olla ruudun takana). Kolme paitaa, kahdet pöksyt arkeen. Ei yksiäkään kenkiä, saati laukkua - jos tässä nyt saa myös hieman ylpeillä itsekuri(ttomuude)llaan? 


Okei, As if-printti nyt osunee kategoriaan "turhakkeet", mutta joku, joka on lisäkseni kuluttanut ysärillä ihan liian paljon aikaansa toljottaen Clueless-leffan VHS-kasetin nauhan haperoksi, saati elänyt mukana myös brittiläisen sarjan ja sen legendaarisen tunnarin parissa leppeimmässä teini-iässä joitain vuosia eteenpäin, saattaa kenties ymmärtää yskän. Ei voi jättää tätä väliin. Ja mitä muuta sitä kotona (ja ehkä vähän muuallakin) käyttäisi kuin rentoa college-paitaa? As if.

Oletteko itse tehneet välipäivien alelöytöjä, vai ottaako päähän koko aleshoppailuhehkutus?

2 kommenttia :

 1. Mä onnistuin löytämään Zarasta jo syksyllä bongaamani untuvaliivin, jota en raaskinu silloin ostaa. Vaikutuksen teki lämmin hopeanharmaa kangas, jossa on maltillinen kiilto ja muhkea upea kaulus! Vuosia jossittelin untuvaliivin hankintaa, mutta kannatti odottaa että joku "kolahtaisi" kaikilta osin, väri, kangas, kaulus, malli.
  Tein myös ensimmäisen nettikauppaostokseni G-Starin sivuilta. Löysin mukavassa nelikymppisessä alessa kaksisävyiset farkut. Onneksi mulla on paljon G-starin farkkuja, että uskalsin ostaa tutun koon. Vähän jännittää odottaa pakettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia pitkään hauduteltuja löytöjä on kyllä kaikkein mahtavin tehdä! :)

   Poista