torstai 11. joulukuuta 2014

Päivä 11: #tbt : menneinä jouluina

Vielä muutama vuosi sitten en kokenut olevani tippaakaan jouluihminen: oli oikeastaan se ja sama, missä ja miten joulunpyhät vietettiin... Kunhan mahdollisimman kaukana Suomesta. Pizzan närppiminen rantahietikolle pystytetyssä ravintolassa varpaat sannassa kävi mainiosti jouluillallisesta, ja joulukoristelujakin saa nähdä tarpeekseen lähes maassa kuin maassa (etenkin niitä mahtipontisuudessaan miltei surkuhupaisia), jos niistä sattuu innostumaan. Nyt on joulureissu jäänyt väliin syystä tai toisesta useampanakin vuonna ja joulunaika Suomessa on ollutkin lopulta yllättävän mukavaa! Omat "jouluperinteet" meillä ovat vielä kehittymässä, mutta pääasia, että saa tehdä joulusta omannäköisensä ilman pakkopullaa tai stressiä. Myös täällä kotimaan kamaralla. 
Rentoa torstai-illan jatkoa, tyypit!

2 kommenttia :

  1. Se on aikuisuudessa ehkä parasta, kun saa erilaisina juhlapyhinä tehdä omat perinteensä. Me käydään aina mun äidillä aattona lounaalla koko perhe (min ja Pete, veli ja vaimo ja lapset) ja sitten saatetaan piipahtaa Peten veljellä, jossa on sitten koko Peten perhe katsomassa kun muksut avaa lahjoja. Loppupäivä ja kaikki muut päivät me vietetään sitten kahdestaan, ja tänä vuonna se on erityisen jännittävää, kun me ollaan täällä omassa kodissa. Joulupäivän pakollisiin kuuluu meillä aina (mulla jo ekasta sormusten herrasta alkaen) leffassa käynti. Nytkin ollaan menossa hobittia katsoman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ja kuulostaa tosi hyvältä! :) Ja meillä vielä tosi helppoa "tehdä mitä huvittaa", kun ei ole itsellä tai ihan lähipiirissä lapsia. Me ollaan muutamana jouluna nyt kutsuttu sukulaisia meille syömään, saas nähdä, mitä tänä jouluna keksitään! :)

      Poista