keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Päivä 17: Punaisen maton paikka

No nyt! Vihdoin! Suvi Tuuli KodinKulmia-blogista heitti minulle haasteen kuvata punaisen pyöreän maton paikan jo hyyyyvän aikaa sitten ja nyt maijamyöhäisenä vasta ehdin siihen tarttua. Haaste kuuluu seuraavasti:

Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka
Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Linkitäthän haasteeseen myös tämän alkuperäisen haastetekstin.

Jos rakastaa nukkumista yhtä paljon kuin minä, on maton paikka selvä heti kättelyssä - makuuhuoneeseenhan se menisi. Lisäksi tykkään siitä fiiliksestä, kun aamuisin herätessä näkee sisäikkunoista miltei koko alakerran ja alakerran ikkunoiden läpi myös pihalle. Huone on vähän hankala kuvattava, joten 360 asteen katsausta en saanut aikaiseksi, joten näillä mennään!
Koollaan ei meidän makuuhuone pääse juuri koreilemaan, mutta viiston katon myötä huonekorkeus on kakkoskerrosta ajatellen parhaimmillaan aika huima, ja ikkunat molemmin puolin vuodetta antavat mukavasti valoa. Itse tykkään, kun makuuhuoneessa on vain ne välttämättömimmät: esimerkiksi työpöytää en tahtoisi suurin surminkaan makuuhuoneeseen. Tilasta itse asiassa saattaisin purkaa jalkopäässä olevan, suurikokoisen vaatekaapiston, sillä meillä vaatteita ei säilytetä lainkaan makuuhuoneessa, vaan kaapissa on lähinnä vuodevaatteita ja tyhjää tilaa. Meillä suurimman tilan huoneesta viekin se tärkein: sänky, joka reunoineen on leveydeltään reilusti päälle kahden metrin levyinen. Paljon muuta ei sitten tarvitakaan: yöpöydät, korit lehdille ja pyykille sekä pieni vaaterekki huoneen nurkassa.

Haasteen olen nähnyt syksyn mittaan niin monessa blogissa, joten en haasta tällä kertaa ketään. Haasteen saa toki napata mukaansa, ken tahtoo!

4 kommenttia :