lauantai 20. joulukuuta 2014

Päivä 20: Minä ja Habitatin vati

Habitat rantautui kovan rummutuksen siivittämänä Helsinkiin joitakin viikkoja takaperin. Suunnilleen viikko sitten itsekin sain aikaiseksi käydä vilkaisemassa uuden liikkeen tarjonnan. Kuten osasin ounastella, ei mullistavaa kaikki-heti-tänne-nyt-tunnetta päässyt syntymään, mutta monenlaista pientä ja ehkä jopa hyödyllistäkin onnistuin löytämään. Kassan kautta kotiin kannoin esimerkiksi pippurimyllyn, jonka hinta oli edullinen, väri sopiva ja jonka Rikukin kelpuutti keittiöömme. Hyllyyn puolestaan jäi eräs isokokoinen vati (virallisesti kai salaattikulho), joka olisi ollut väritykseltään sopiva keittiön tuolinjalkojen kanssa ja kooltaan passeli ruokapöydälle. Koska meillä ei varsinaisesti tarvita enää yhtään vatia, jäi se kuitenkin ostamatta. Hassua kyllä, ehdin pyöritellä kyseistä esinettä mielessäni useamman päivän ajan, ja lopulta se oli käytävä hakemassa. Ja onhan se nyt vaikka kuinka kiva!Tällä hetkellä kulhossa kuusenpallot odottelevat kuusta, pian pitänee keksiä siihen jotain muuta täytettä. Salaattia tuskin tästä tulen kuitenkaan tarjoilemaan :)

Leppeää lauantai-illan jatkoa!

4 kommenttia :

  1. Habitatissa todellakin oli kaikenlaista yleishyödyllistä kivaa, joten eiköhän sinne joskus tule eksyttyä uudelleen. :)

    VastaaPoista
  2. Mä kävin eilen ja se on kyllä niin täydellisesti mun näköinen liike, että täytynee tehdä (toivon mukaan uuden asunnon hankintojen varjolla) pieni pyhiinvaellus sinne alkuvuodesta.

    VastaaPoista