sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Päivä 21: Kattausinspiraatiota joulupöytään

Meillä joulupöytään katetaan jälleen varsin perinteistä herkkua: laatikoita, kinkkua (siellä se hervottoman kokoinen lihamötkäle jo odottelee jääkaapissa - tulikohan vähän liioiteltua, kun itse en edes kinkkua syö?), salaatteja, kalaa, viime vuoden hitiksi muodostunutta itsetehtyä puolukkalimppua... Mitähän vielä? Tuttua ja turvallista Suomi-jouluruokaa, eihän jouluaaton kai kuulukaan olla mikään tajunnan- ja makunystyrät räjäyttävä spektaakkeli. Tänään olen suonut muutaman ajatuksen kattaukselle: onhan se mukava nyt ainakin kerran vuodessa kattaa vähän kauniimmin. 


Kuvien lähteet: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Melko simppelillä linjalla varmaan mennään: jotain toiseksi alimmaisten kuvien tyyppistä muotoutuu hiljalleen mielessä. Niinköhän päädyn taas riipimään oman pihan tuija-aitoja, kuten viime vuonna?

2 kommenttia :

  1. Voi mitä kattauksia!! Kattauskin on kyllä niin tärkeä juttu joulupöydässä ja voi kun vielä joskus sen pääsisi tekemään omilla astioilla, mutta toistaiseksi nautitaan siitä, mitä täältä löytyy ja ihania ne ovat nekin ;) Mukavaa joulua sinne <3

    VastaaPoista